3ymen Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #1 İyi günler, Kabasakal Online’dan 10 TL’ye sınırsız Game Pass aldım. Kendi hesabımda da etkinleştirdim fakat EA oyunlarını yükleyemiyorum.
İyi günler, Kabasakal Online’dan 10 TL’ye sınırsız Game Pass aldım. Kendi hesabımda da etkinleştirdim fakat EA oyunlarını yükleyemiyorum.
plx22 Hectopat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #2 Xbox'ta paket değişikliği ve fiyat değişikliği oldu. EA oyunları sadece Ultimate paketinde var artık. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2025
Xbox'ta paket değişikliği ve fiyat değişikliği oldu. EA oyunları sadece Ultimate paketinde var artık.
3ymen Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #3 plx22 dedi: Xbox'ta paket değişikliği ve fiyat değişikliği oldu. EA oyunları sadece Ultimate paketinde var artık. Genişletmek için tıkla... Bendeki de Ultimate, oyunun sayfasında yükle tuşu gözüküyor ama bastığımda olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2025
plx22 dedi: Xbox'ta paket değişikliği ve fiyat değişikliği oldu. EA oyunları sadece Ultimate paketinde var artık. Genişletmek için tıkla... Bendeki de Ultimate, oyunun sayfasında yükle tuşu gözüküyor ama bastığımda olmuyor.
plx22 Hectopat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #4 3ymen dedi: Bendeki de Ultimate, oyunun sayfasında yükle tuşu gözüküyor ama bastığımda olmuyor. Genişletmek için tıkla... EA uygulamasının içinden yüklemeyi denedin mi?
3ymen dedi: Bendeki de Ultimate, oyunun sayfasında yükle tuşu gözüküyor ama bastığımda olmuyor. Genişletmek için tıkla... EA uygulamasının içinden yüklemeyi denedin mi?
3ymen Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #5 plx22 dedi: EA uygulamasının içinden yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Orada Xbox hesabım bağlı olmasına rağmen Game Pass ile indir seçeneği çıkmıyor.
plx22 dedi: EA uygulamasının içinden yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Orada Xbox hesabım bağlı olmasına rağmen Game Pass ile indir seçeneği çıkmıyor.