Çözüldü Game Pass'den alınan Forza'yı harici ekran kartı ile çalıştırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

emir çetin

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
gtx1650
İşlemci
i5 10300h
Merhaba. Laptop kullanıyorum ve biri işlemci olmak üzere 2 ekran kartı var Game Pass'den Forza Horizon 4 indirdim fakat dosyalarına erişemediğim için ekran kartı ile çalıştıramıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Çözüm
Merhabalar bu daha önceden farklıydı gelen güncellemelerle biraz değişti.
Sırasıyla aşağıdaki konumu izleyin.

Ayarlar - Oyun - Oyun Modu - Grafik Ayarları - Alt kısımda Microsoft store app seçerek oyunu bulun. Ekle deyin. 2. resimdeki gibi yüksek performans seçip kaydedin. Sisteminiz bundan sonra o oyunda istediğiniz grafik birimiyle çalışacaktır. Normal steam gibi oyunlarınızı Destkop app(Masaüstü uygulaması) seçerek göz at diyip oyunun exesini seçin. Launcher değil bakın. Oyun açıkken görev yöneticisindeki exe adı neyse onu seçeceksiniz.

Otomatik olarak 2'ci ekran kartı ile çalışacaktır oyun.

Merhabalar bu daha önceden farklıydı gelen güncellemelerle biraz değişti.
Sırasıyla aşağıdaki konumu izleyin.

Ayarlar - Oyun - Oyun Modu - Grafik Ayarları - Alt kısımda Microsoft store app seçerek oyunu bulun. Ekle deyin. 2. resimdeki gibi yüksek performans seçip kaydedin. Sisteminiz bundan sonra o oyunda istediğiniz grafik birimiyle çalışacaktır. Normal steam gibi oyunlarınızı Destkop app(Masaüstü uygulaması) seçerek göz at diyip oyunun exesini seçin. Launcher değil bakın. Oyun açıkken görev yöneticisindeki exe adı neyse onu seçeceksiniz.

Çözüm

Hocam çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Otomatik olarak 2'ci ekran kartı ile çalışacaktır oyun.

Yok hocam 1 ile çalıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…