roxtey Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 306 25 Aralık 2021 #1 Xbox Game Pass oyunlarına Türkçe yama yapmak mümkün mü sırf bu yüzden Game Pass'den oyun oynamıyorum birkaç yerde oyunları falan bozuyor diyenler görmüştüm. Deneyen uğraşan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2021
Xbox Game Pass oyunlarına Türkçe yama yapmak mümkün mü sırf bu yüzden Game Pass'den oyun oynamıyorum birkaç yerde oyunları falan bozuyor diyenler görmüştüm. Deneyen uğraşan var mı?
shellshocks Picopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 351 Çözümler 4 Yer Karlar Ülkesi Erzurum 25 Aralık 2021 #2 anonymous çeviri grubu bu konu hakkında güzel bir rehber oluşturmuş ; Xbox Game Pass Oyunlarına Türkçe Yama Yapma Rehberi - Anonymous Çeviri Bu rehberimizde Anonymous Çeviri'nin Türkçe yamalarını nasıl kullanabileceğinizi anlatacağız. www.anonymousceviri.com
anonymous çeviri grubu bu konu hakkında güzel bir rehber oluşturmuş ; Xbox Game Pass Oyunlarına Türkçe Yama Yapma Rehberi - Anonymous Çeviri Bu rehberimizde Anonymous Çeviri'nin Türkçe yamalarını nasıl kullanabileceğinizi anlatacağız. www.anonymousceviri.com
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 25 Aralık 2021 #3 shellshocks dedi: anonymous çeviri grubu bu konu hakkında güzel bir rehber oluşturmuş ; Xbox Game Pass Oyunlarına Türkçe Yama Yapma Rehberi - Anonymous Çeviri Bu rehberimizde Anonymous Çeviri'nin Türkçe yamalarını nasıl kullanabileceğinizi anlatacağız. www.anonymousceviri.com Genişletmek için tıkla... güvenilir midir ?
shellshocks dedi: anonymous çeviri grubu bu konu hakkında güzel bir rehber oluşturmuş ; Xbox Game Pass Oyunlarına Türkçe Yama Yapma Rehberi - Anonymous Çeviri Bu rehberimizde Anonymous Çeviri'nin Türkçe yamalarını nasıl kullanabileceğinizi anlatacağız. www.anonymousceviri.com Genişletmek için tıkla... güvenilir midir ?
shellshocks Picopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 351 Çözümler 4 Yer Karlar Ülkesi Erzurum 25 Aralık 2021 #4 Atalayq dedi: güvenilir midir ? Genişletmek için tıkla... elbette. kendilerinin technopat profillerine de buradan ulaşabilirsiniz.
Atalayq dedi: güvenilir midir ? Genişletmek için tıkla... elbette. kendilerinin technopat profillerine de buradan ulaşabilirsiniz.
roxtey Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 306 25 Aralık 2021 #5 Çok uzun yapımı ya bu Xbox neden dosyaları saklıyor
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #6 Steam gibi oyun dosyalarının açık olduğu bir sistem şu an betada var yakın zamanda herkese çıkar rahat rahat yama mod yüklerseniz.
Steam gibi oyun dosyalarının açık olduğu bir sistem şu an betada var yakın zamanda herkese çıkar rahat rahat yama mod yüklerseniz.