Game Pass'ten indirilen oyunun dosya konumu şifreli

Daha fazla  
Wolfenstein the New colossus indiriyorum Game Pass üzerinden, dosya konumunu da kendim seçiyorum fakat indirme yerine baktığım zaman şifreli iki dosya görünüyor. Xbox Insider Program'a da katıldım. Niye dosyalar böyle görünüyor? Üstelik dosyalara girdiğim zaman içleri de boş, şu anda indirme yapıyorum. İndirme bittikten sonra mı normal halini alacak? Çünkü 50GB'yi boşa kurmak istemiyorum. Türkçe yama yapacağım oyuna. Kaçırdığım başka bir şey mi var?

Dosya Ekleri

• 1685809482945.png
    1685809482945.png
    44,2 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Game Pass kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım ama yüklenince düzelmesi lazım diye biliyorum.
Umarım öyledir. Şu anda %30'da ve dosyalar şifreli, bittikten sonra şifreli dosyalar tekrardan düzelir umarım. Üstelik dosyalara girince de içerisi boş. Siz bir dener misiniz oyun indirmeyi? İndirme sürecinde sizde de şifreli oluyor mu dosyalar aynı bende olduğu gibi?

Umarım öyledir. Şu anda %30'da ve dosyalar şifreli, bittikten sonra şifreli dosyalar tekrardan düzelir umarım. Üstelik dosyalara girince de içerisi boş. Siz bir dener misiniz oyun indirmeyi? İndirme sürecinde sizde de şifreli oluyor mu dosyalar aynı bende olduğu gibi?

Bende de aynı şekilde daha sonrasında sıkıntı olmuyor.

Bende de aynı şekilde daha sonrasında sıkıntı olmuyor.
Evet. Dün gece indirdim ve oynadım fakat türkçe yama yapamadım. Game pass ile uyumlu değil galiba türkçe yama. Ama yine de sonuç olarak dosyalar üzerinde değişim yapabiliyoruz. Tek sıkıntı oyun dosyasının salt okunur olması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı