Doping Hafıza sen ekranı kaydetme diye otomatik olarak tespit ediyor ki çalma.Ben almadım bir ekran kaydı. Yanlışlıkla mı oldu acaba?
Hayır virüs değil otomatik olarak cihazına yükleniyor. Windows + G yapınca açılıyor.Hocam virüse benziyor görev yöneticisinde GameBar.exe diye bir program çalışıyormu diye bakın.
İşlemler bölümünde herhangi bir uygulama çalışmıyor GameBar adı ile.Hocam virüse benziyor görev yöneticisinde GameBar.exe diye bir program çalışıyormu diye bakın.
Peki nasıl açılıyor bu kendiliğinden mi? Ben mi yanlışlıkla bastım?Doping Hafıza sen ekranı kaydetme diye otomatik olarak tespit ediyor ki çalma.
GameBar.exe'nin dosya konumuna girip oradaki her şeyi silin.İşlemler bölümünde herhangi bir uygulama çalışmıyor GameBar adı ile.
İşlemler bölümünde herhangi bir uygulama çalışmıyor gamebar adı ile.
Peki nasıl açılıyor bu kendiliğinden mi? Ben mi yanlışlıkla bastım?
Bende biliyorum ama yanlış hatırlamıyorsam onun adı Xbox game bar Game bar.exe değil o yüzden sordum.Hayır virüs değil otomatik olarak cihazına yükleniyor. Windows + G yapınca açılıyor.
Kendiliğinden. Doping Hafıza'nın kendi sistemi o.Peki nasıl açılıyor bu kendiliğinden mi? Ben mi yanlışlıkla bastım?
GameBar.exeBende biliyorum ama yanlış hatırlamıyorsam onun adı Xbox game bar Game bar.exe değil o yüzden sordum.
nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Uygulamayı bilmediğim için dosya konumunu açamıyorum.GameBar.exe'nin dosya konumuna girip oradaki her şeyi silin.
nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Uygulamayı bilmediğim için dosya konumunu açamıyorum.
Görev yöneticisinden gamebar.exe'i kapatabilirsiniz. Silmenize gerek yok.nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Uygulamayı bilmediğim için dosya konumunu açamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.