Sorun yaratmıyorsa sıkıntı yok. Ayrıca kullanmıyorsan kaldırabilirsin şu rehber ile çünkü gereksiz yere çok kaynak kullanıyor gamebar fps'de düşürüyor.
Sorun yaratmıyorsa sıkıntı yok. Ayrıca kullanmıyorsan kaldırabilirsin şu rehber ile çünkü gereksiz yere çok kaynak kullanıyor gamebar fps'de düşürüyor.
Uygulama açık dedi doping. Ancak görev yöneticisinde yoktu. Ondan korktum. Açık olan uygulama neden gözükmüyor diye. Doping Hafıza tekrar aynı hatayı verdi ben de tamam deyince sorun çözüldü uygulama kendisi kapattı ancak devre dışı bırakmadı sanırsam.
Yukarıda belirttiğim gibi masaüstündeyken görev yöneticisinde gözükmez çünkü çalışmaz. Herhangi bir tam ekran modunda program açıldığında devreye girer o yüzden gözükmemiştir. Virüs değil korkulacak bir şey yok.
Eğer RAM'den kaynaklı ani FPS düşmesi (drop gibi) veya düşüklüğü varsa yükseltir. Çünkü oyun açıldığında devreye girip sistemi yoruyor ram kullanıyor ekran kaydetme veya kendi servis zımbırtılarıyla.
Eğer RAM'den kaynaklı ani FPS düşmesi (drop gibi) veya düşüklüğü varsa yükseltir. Çünkü oyun açıldığında devreye girip sistemi yoruyor ekran kaydetme veya kendi servis zımbırtılarıyla.
Çok garip. Rehberi izledim ve W + G tuşlarına basınca Xbox Game Bar gelmedi. Galiba ben "tamam" a basınca uygulamayı otomatik olarak devre dışı bıraktı Doping Hafıza. Çıkarımım bu yönde. Sizce?
Çok garip. Rehberi izledim ve W + G tuşlarına basınca Xbox Game Bar gelmedi. Galiba ben "tamam" a basınca uygulamayı otomatik olarak devre dışı bıraktı Doping Hafıza. Çıkarımım bu yönde. Sizce?
Silemedim çünkü önceden gelirken Doping Hafıza'daki tamam tuşuna bastığımda gelmedi. Çalışmadı yani W+G. Anlamadım gitti. Virüs vs. olmaması içimi rahatlattı. Ancak FPS yükselmesi için kapatmak istedim. Arka plan uygulamalarında Xbox Game Bar kapalı aslında.
Silemedim çünkü önceden gelirken Doping Hafıza'daki tamam tuşuna bastığımda gelmedi. Çalışmadı yani W+G. Anlamadım gitti. Virüs vs. olmaması içimi rahatlattı. Ancak FPS yükselmesi için kapatmak istedim. Arka plan uygulamalarında Xbox Game Bar kapalı aslında.