Çözüldü Gamebillet hesap mı yoksa kod mu satıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Avardenk

Decapat
Bu siteden Anno 18002'ü satın almak istiyorum ancak kafama takılan şey, bu ürün hesap olarak mı, hediye olarak mı yoksa kod olarak mı teslim ediliyor? Zira devamlı farklı bir hesaba giriş çıkış yapmak istemem. Daha önce buradan Ubisoft alışverişi olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim.

Çözüm
Kod olarak satıyorlar. Hesap satışı yapan bir yer değil. Bıraktığınız oyun da Ubisoft Connect kodu olarak veriliyor mesela.
Kod olarak satıyorlar. Hesap satışı yapan bir yer değil. Bıraktığınız oyun da Ubisoft Connect kodu olarak veriliyor mesela.

Kod satıyor. Ubisoft oyunlarını direkt hesabınıza aktarıyor.

Hocam ancak bu ürün, Ubisoft connect* aracılığıyla aktive edilir. Bir Ubisoft Connect kodu almazsınız. Yazıyor. İlk kez buradan alışveriş yapacağım ondan bilgisizim kusuruma bakmayın. Siz daha önce Ubisoft oyunu aldınız mı buradan?

Hocam ancak bu ürün, Ubisoft connect* aracılığıyla aktive edilir. Bir Ubisoft Connect kodu almazsınız. Yazıyor. İlk kez buradan alışveriş yapacağım ondan bilgisizim kusuruma bakmayın. Siz daha önce Ubisoft oyunu aldınız mı buradan?

Site çoğunlukla steam kodu satıyor ama Ubisoft oyunlarını direkt hesabınızda aktif ediyor demek istedim. AC Brotherhood ve AC revolations aldım link veriyor Ubisoft hesabını giriyorsun kütüphanene geliyor oyun.

Hayır Ubisoft Connect kodu vermiyor direkt hesaba aktive ediyor kod falan girmiyorsunuz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı