Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hocam hangi fiyata alıyorsunuz ben 1300TL üstünü vermezdim çünkü 1300TL üstünde Asus ve Aoc gibi daha iyi markalar bulunuyor ben olsam 24 inç (Aoc,Samsung,Asus vb.) alırdım ama Gamebooster almazdım.
Monitörün fiyatına baktım da 2000 lira civarı. Yükseklik ayarı yapılabiliyor ama sağa sola "bile" dönmüyor ! O paraya alternatifleriniz çok fazla. Bence alınmaz.
‘Marka’nın bir internet sitesi bile yok. Modeli geçtim marka hakkında bilgi alabileceğim bir site göremiyorum. Donanım Arşivi’nin videosuna da detaylı yorum yazmıştım hatta bir de savunmuşlardı bu ürünü bana Ne olduğunu bilmediğiniz şeyleri almayın arkadaşlar.
Monitörü birinci elden deneyimlemiş biri olarak tereddütsüz alabilirsin. Samsung VA Panel kullanılmış, sağa sola dönmemesi aman aman bir problem değil kim buna bakar ki? Bence fiyat performans ve tasarım olarak baktım inceledim ve şahane bir alternatif. 1700 Falan olsa tadından yenmezdi.