Gamebooster 27 GB-277GCF 1ms 165Hz Gaming monitör alınır mı?

Mertzoe

Hectopat
arkadaşlar merhaba. Gamebooster 27" GB-277GCF 1ms 165Hz HDMI, DisplayPort FreeSync Curved Gaming monitörü alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum İyi akşamlar. :)

Dosya Ekleri

• FOSEJUWHBY362020102928_420516_QU6gamebooster-gb-27.jpg
    FOSEJUWHBY362020102928_420516_QU6gamebooster-gb-27.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 68
Monitörün fiyatına baktım da 2000 lira civarı. Yükseklik ayarı yapılabiliyor ama sağa sola "bile" dönmüyor ! O paraya alternatifleriniz çok fazla. Bence alınmaz.

Son düzenleme:
‘Marka’nın bir internet sitesi bile yok. Modeli geçtim marka hakkında bilgi alabileceğim bir site göremiyorum. Donanım Arşivi’nin videosuna da detaylı yorum yazmıştım hatta bir de savunmuşlardı bu ürünü bana :D Ne olduğunu bilmediğiniz şeyleri almayın arkadaşlar.

Monitörü birinci elden deneyimlemiş biri olarak tereddütsüz alabilirsin. Samsung VA Panel kullanılmış, sağa sola dönmemesi aman aman bir problem değil kim buna bakar ki? Bence fiyat performans ve tasarım olarak baktım inceledim ve şahane bir alternatif. 1700 Falan olsa tadından yenmezdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı