GameBooster H12 Rebel incelemesi

Ben almıştım kulaklığın kablosu çok sert ve fazla büküktü kabloyu açınca 2 ay içinde ses gitmeleri oldu ve en sonunda bozuldu.
 
(yanlışlıkla 2 kere göndermişim) Ben de aynı kulaklığı 2 ay önce aldım ama kablosu çok sert ve birbirine dolanmıştı. Zamanla dolanmaları açtım ama açınca kabloda bazen sesler gitmeye başladı ve belli bir pozisyonda durunca geliyordu. En sonunda da kulaklık hiç ses vermemeye başladı servise göndermeyi düşünüyorum.
 
Kulaklığı şu an bende aldım "itopyadan" indirime girince ve senin yorumlarını görünce kaçırmak istemedim şu anki kulaklığımı 4-5 yıldır kullanıyorum ve değiştirme zamanıda geldi eğer Discord ismini verebilirsen ve kulaklığı hala kullanıyorsan bir mikrofon kalitesine bakabilirim tabii sende istersen @Eren AK
 
Kusura bakmayın 1 hafta ban yemiştim. Kulaklık kafamda takılı ve sağlam olduğunu söyleyebilirim, çünkü başladığım Valorant oyununu oynarken 2-3 kere masaya vurmuştum kulaklığı. :)

Evet çalışıyor. Driver mevcut ama baya kısıtlı diyebilirim, 7,1 özelliği zaten açık ama uygulama üzerinden açınca ses sağ hoparlörlerden çok gelmeye başlıyor.
Driverını nerden bulabilirim acaba internette uzun süredir arıyorum ama bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
 

Geri
Yukarı