ErenThozzy Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 116 Yer İstanbul 23 Mayıs 2021 #1 İnternetten RGB fan almak istiyorum. Bunun dönmesi nasıl olur, otomatik mi olur yoksa manuel mi? İnceleme videosunda izlediğimde kumandası vardı, bu kumandada fan hızlarını ayarlayabiliyordunuz. Almak istediğim RGB fan sitesi: GAMEFORCE 4in1 120mm Rgb Kasa Fanı (4x120mm Fan Kiti- Kumandalı) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL GAMEFORCE 4in1 120mm Rgb Kasa Fanı (4x120mm Fan Kiti- Kumandalı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
İnternetten RGB fan almak istiyorum. Bunun dönmesi nasıl olur, otomatik mi olur yoksa manuel mi? İnceleme videosunda izlediğimde kumandası vardı, bu kumandada fan hızlarını ayarlayabiliyordunuz. Almak istediğim RGB fan sitesi: GAMEFORCE 4in1 120mm Rgb Kasa Fanı (4x120mm Fan Kiti- Kumandalı) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL GAMEFORCE 4in1 120mm Rgb Kasa Fanı (4x120mm Fan Kiti- Kumandalı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #2 Kumandadan fan hızı ayarı yapabiliyorsun. Sorunu anlamadım pek. Şu videoya baktım.
ErenThozzy Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 116 Yer İstanbul 23 Mayıs 2021 #3 BerkayZ87 dedi: Kumandadan fan hızı ayarı yapabiliyorsun. Sorunu anlamadım pek. Şu videoya baktım. Genişletmek için tıkla... Otomatik yapsın istiyorum hocam hızı, otomatik midir?
BerkayZ87 dedi: Kumandadan fan hızı ayarı yapabiliyorsun. Sorunu anlamadım pek. Şu videoya baktım. Genişletmek için tıkla... Otomatik yapsın istiyorum hocam hızı, otomatik midir?