TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 10 Ekim 2020 #1 Gameforge uygulamasını indirip virus Total sitesinde tarama yaptım ve trojan virüsü belirledi cidden Client'te trojan var mı bilgisi olan yazabilir mi?
Gameforge uygulamasını indirip virus Total sitesinde tarama yaptım ve trojan virüsü belirledi cidden Client'te trojan var mı bilgisi olan yazabilir mi?
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 10 Ekim 2020 #2 bende öyle bir hata yok olmaması lazım virüs Artı 0 Eksi
rXAi Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 636 Çözümler 5 10 Ekim 2020 #3 Ben tarattım şimdi , temiz çıktı. Sitesinden indirdiğinden emin ol. Artı 0 Eksi
KS KS TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 10 Ekim 2020 #4 rXAi dedi: Ben tarattım şimdi, temiz çıktı. Sitesinden indirdiğinden emin ol. Genişletmek için tıkla... Gameforge.com bu siteden indirdim Artı 0 Eksi
rXAi dedi: Ben tarattım şimdi, temiz çıktı. Sitesinden indirdiğinden emin ol. Genişletmek için tıkla... Gameforge.com bu siteden indirdim
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 10 Ekim 2020 #5 Eğer M.2 mob 7X damage hilesi falan attıysan ondanda olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 10 Ekim 2020 #6 Nan0TecH dedi: Eğer M.2 mob 7X damage hilesi falan attıysan ondanda olabilir. Genişletmek için tıkla... Metin 2 için değil soulwolker oyunu için indiriyordum Metin 2 pek benlik değil Online oyunlarda hilede yapmam zaten. Artı 0 Eksi
Nan0TecH dedi: Eğer M.2 mob 7X damage hilesi falan attıysan ondanda olabilir. Genişletmek için tıkla... Metin 2 için değil soulwolker oyunu için indiriyordum Metin 2 pek benlik değil Online oyunlarda hilede yapmam zaten.
rXAi Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 636 Çözümler 5 10 Ekim 2020 #7 TR-whovian dedi: Gameforge.com bu siteden indirdim Genişletmek için tıkla... O zaman bir sıkıntı olmaması lazım. Benimki eski sürüm olduğu için mi bulmadı acaba. Güvenemediysen Steam üzerinden indir. Orada mevcuttu Soulworker, 3-5 gün oynamıştım. Artı 0 Eksi
TR-whovian dedi: Gameforge.com bu siteden indirdim Genişletmek için tıkla... O zaman bir sıkıntı olmaması lazım. Benimki eski sürüm olduğu için mi bulmadı acaba. Güvenemediysen Steam üzerinden indir. Orada mevcuttu Soulworker, 3-5 gün oynamıştım.
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Ekim 2020 #8 Hocam adı bile bilinmeyen bir antivirüs trojen demiş. Siz orada Kaspersky,Norton ve Bitdefender sonuşlarına bakın. Artı 0 Eksi
Hocam adı bile bilinmeyen bir antivirüs trojen demiş. Siz orada Kaspersky,Norton ve Bitdefender sonuşlarına bakın.