technobey81 Femtopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 26 25 Ağustos 2020 #11 Charlie Dickkerson dedi: Bence hazır almayın, montaj çok zor değil 1-2 video izleyip öğrenirsiniz. Ayrıca hazır olunca satan firma sistemin fiyatına ayrıca kendi karınıda koyuyor bu yüzden az da olsa daha pahalı olur. Genişletmek için tıkla... Anladım peki gönderdiğim sistemdeki ekran kartı normal 1660MI tam anlayamadımda. technobey81 dedi: Anladım peki gönderdiğim sistemdeki ekran kartı normal 1660 mı tam anlayamadımda. Genişletmek için tıkla...
Charlie Dickkerson dedi: Bence hazır almayın, montaj çok zor değil 1-2 video izleyip öğrenirsiniz. Ayrıca hazır olunca satan firma sistemin fiyatına ayrıca kendi karınıda koyuyor bu yüzden az da olsa daha pahalı olur. Genişletmek için tıkla... Anladım peki gönderdiğim sistemdeki ekran kartı normal 1660MI tam anlayamadımda. technobey81 dedi: Anladım peki gönderdiğim sistemdeki ekran kartı normal 1660 mı tam anlayamadımda. Genişletmek için tıkla...
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 25 Ağustos 2020 #12 technobey81 dedi: Sağ olun hocam fakat montaj işlerinden anlamıyorum bu yüzden hazır sistem arıyorum teşekkür ederim. Hocam buradaki ekran kartında twin yazıyor o nedir düz 1660 mı? Genişletmek için tıkla... O model ismi. Super ibaresi var zaten 1660S'te. Hangisi daha hoşuna giderse onu al, Palit GP OC ve Inno Twin X2 tasarımları var.
technobey81 dedi: Sağ olun hocam fakat montaj işlerinden anlamıyorum bu yüzden hazır sistem arıyorum teşekkür ederim. Hocam buradaki ekran kartında twin yazıyor o nedir düz 1660 mı? Genişletmek için tıkla... O model ismi. Super ibaresi var zaten 1660S'te. Hangisi daha hoşuna giderse onu al, Palit GP OC ve Inno Twin X2 tasarımları var.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #13 technobey81 dedi: Sağ olun hocam fakat montaj işlerinden anlamıyorum bu yüzden hazır sistem arıyorum teşekkür ederim. Hocam buradaki ekran kartında twin yazıyor o nedir düz 1660 mı? Genişletmek için tıkla... Çift fanlı olması anlamına geliyor Twin.
technobey81 dedi: Sağ olun hocam fakat montaj işlerinden anlamıyorum bu yüzden hazır sistem arıyorum teşekkür ederim. Hocam buradaki ekran kartında twin yazıyor o nedir düz 1660 mı? Genişletmek için tıkla... Çift fanlı olması anlamına geliyor Twin.