GameGaraj Baron 5A alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Sin City
Dostlar attığım sistem alınır mı? Artık laptopımın bana herhangi bir artısı olmadığı için masaüstüne geçmeyi düşünüyorum. Monitör dahil 30.000 bandında bir bütçem var. Nasıldır bu sistem? Uyumsuzluk yaratacak bileşen var mı?

masaüstü.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming Gen'e tövbeliyim hocam. Gamegaraj veya başka bir alternatif varsa ona bakayım. Satın alım sonrası hizmet de önemli benim için ve aralarında en ilgili firma Gamegaraj denilebilir.

Alınmaz hocam. 22.000 TL'ye 3060 pahalı. Bu sistemi alın:

Mümkünse işlemci soğutucu ekleyin. Stok halde biraz yetersiz kalıyor.
Gaming Gen'e tövbeliyim hocam. Gamegaraj veya başka bir alternatif varsa ona bakayım. Satın alım sonrası hizmet de önemli benim için ve aralarında en ilgili firma Gamegaraj denilebilir.

Gaming Gen'den almak istemememin nedeni yıllar öncesinde yaşadığım bir rezillikten dolayıdır. Firma kendini düzeltmiş olabilir ama benim gözümde hala aynı.
:d işi çözülene kadar yazdığı aşamaları bi oku istersen. Mavi ekran vermiş diye format atmışlar bu adamlar hiç mi kontrol etmiyor mu bir daha hata verecek diye? Arkadaşın eline ulaştığında yine mavi ekran vermiş. Sonra yok parça değişimi yok cart yok curt. Servise verseydim bende bu aşamalarla uğraşacaktım uğraşmak istemedim. Şikayetvardan diğer şikayetlere de göz gezdirebilirsin ayrıca. 10/10 bir firma olsa tüketiciyi destekler yanında olur, bunların tüketiciyle ilgilendiği tek an alışveriş gerçekleşene kadar. Tüketicinin ilk 7 gün ürünü herhangi bir nedene bağlı olmasına gerek bile yok iade hakkı var. Ben iade talep ediyorum kullanıcı sözleşmemizi okuyabilirsiniz iade gerçekleştiremeyiz diyorlar. Tek yapmaya çalıştıkları caydırmak ve süreci uzatmak. Bıktım açıkçası yine de alışveriş yapmak istiyorsanız tabi size kalmış. Tecrübelerimi aktarıyorum buraya, bana kalırsa derinlemesine araştırma yap firmalara tek tek şikayetvardan bak derim. Tabii parçaları tek tek sizde toplayabilirsiniz montaj bilginiz var ise.
Bugün gaming gen benimle iletişime geçti, değişim yapılacak dedim iade talep ettim bekletmeye aldı. Başta iadenin gerçekleşeceğini şikayetvardaki şikayetimi kaldırmamı söyledir. Sistemi nasıl iade edeceğim dediğim zaman sistem bizde değil mi dediler :D Nasıl iş yapıyorlarsa kendileri de bilmiyorlar. Sonra bir daha bekletmeye aldı. Üzgünüm kişiye özel sistemlerde iade gerçekleştiremiyoruz ssdniz arızalı cart curt. Ulan mavi ekran hatası bir ton kaynaklı oluyor nasıl nokta atışı ssd diyebiliyorsun? SSD'nin arızalı olduğundan nasıl eminsiniz daha sistem elinize bile ulaşmadı dedim. Üst ekiplerimizden bilmemnelerden öyle tespit edildi, siz ssdyi çıkarıp yollayın ya da kasayı tamamen yollayın dediler. Hayır servisle uğraşmak istemiyorum açılan konularda nasıl duyarsız davrandığınız belli oluyor dedim. Herif bana çıkışıyor yok appleında şikayetvarına girseniz oraya da girseniz bir ton kötü yorum var diye. Ben mağduriyet üstüne mağduriyet yaşamak istemiyorum nasıl güvenelim dedim. Yaşamazsınız diyor, saolun çok yardımcı oldunuz.

Dostlar attığım sistem alınır mı? Artık laptopımın bana herhangi bir artısı olmadığı için masaüstüne geçmeyi düşünüyorum. Monitör dahil 30.000 bandında bir bütçem var. Nasıldır bu sistem? Uyumsuzluk yaratacak bileşen var mı?

Eki Görüntüle 2099709
Attığın sistem özelliklerine göre pahalı. 23.300 TL'ye aşağıdaki sistemi alırsın, monitörün de 4600 TL. Kalan para ile SSD'ni 1 TB yapmak isteyebilirsin, sana kalmış.

İşlemciyi 12400F, ekran kartını siyah, ssd'yi eğer 1 TB yapmayacaksan kioxia exceria seç.
DH-EAGLE/Intel Core i3 12100F/ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL White OC Edition 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Oyun performansım %20 daha düşük olsun ama 2 yıl içinde işlemcimi değiştireceğim zaman anakartı değiştirmem gerekmesin diyorsan da bunu al ve soğutucu olarak ilk çıkanı seç: SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Eğer illa Gaming Gen TR'den almayacaksan bunu alabilirsin.

Yazmayı unutmuşum. Kasayı FSP 650W seçip alabilirsiniz.

Eğer illa Gaming gen TR'den almayacaksan bunu alabilirsin.

Yazmayı unutmuşum. Kasayı FSP 650W seçip alabilirsiniz.

Hocam monitörün herhangi bir testi var mı? Ben bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı