GameGaraj Deluxe 7A alınır mı?

efe terzi

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum yayın video ve oyun için kullanılacak ekran kartı Palit olduğu için suphede kaldım. Palit ekran kartı alınır mı soğutma performansı iyi mi işimi görür mü acaba?

Palit kötü bir firma değildir, alınabilir. Onun dışında sistem gayet güzel.

Forumda bu hafta hep Palit ile sorular geliyor çok ilginç. Sence NVIDIA ekran kartları üreten hatta alt ekran kartı markası olan bir şirket kötü bir soğutma ekran kartı yapabilir mi?

Alınır ancak depolama da ek SSD veya HDD alın.

Forumda bu hafta hep Palit ile sorular geliyor çok ilginç. Sence NVIDIA ekran kartları üreten hatta alt ekran kartı markası olan bir şirket kötü bir soğutma ekran kartı yapabilir mi?
Bende öyle düşünüyorum ancak bazıları diyor 90 dereceye vuruyor diye teşekkürler
Alınır ancak depolama da ek SSD veya HDD alın.
Ekledim direk attığım için gözükmedi teşekkürler

Bende öyle düşünüyorum ancak bazıları diyor 90 dereceye vuruyor diye teşekkürler.

Ekledim direk attığım için gözükmedi teşekkürler.

Bende öyle düşünüyorum ancak bazıları diyor 90 dereceye vuruyor diye teşekkürler.

Ekledim direk attığım için gözükmedi teşekkürler.

Konuyla alakasız ancak hocam forumda yazım kurallarına çok dikkat ediliyor uyarı yemeyin boş. Yere mesajınızı düzenleyin aşağıdaki fotoğrafta gözüken iki kutuyu tikleyip düzelte basın.

Bende öyle düşünüyorum ancak bazıları diyor 90 dereceye vuruyor diye teşekkürler

Ekledim direk attığım için gözükmedi teşekkürler
Kim diyorsa kendisi bir sürü psikolojisine kapılmış kullanıcı. Biri bir sorun yaşayınca "Palit alınmaz. Çok ısınıyor." derler. Ve %95'i markayı kullanmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…