GameGaraj Fenix alınır mı?

Laptop gayet kaliteli ve performanslı laptop, aynı fiyata GTX 1650 var ve Markası MSI. Sırf MSI diye 1650'li laptopa 14500 TL vermem açıkçası.

Ben GameGaraj gibi bir marakaya o kadar para vermek mantıksız. Soğutma olarak fena değil ama ileride ne gibi problemler yaratır bilemiyorum. Alabilirsiniz ama ne olacağı hiç belli olmayabilir.

Ben GameGaraj gibi bir marakaya o kadar para vermek mantıksız. Soğutma olarak fena değil ama ileride ne gibi problemler yaratır bilemiyorum. Alabilirsiniz ama ne olacağı hiç belli olmayabilir.

Ürün MSI GL65, zaten tek fark içindeki RAM ve SSD markası ki Crucial gayet iyi bence.

Diğer laptopları alıp sorun yaşayan görmedim, sırf MSI diye +10000 TL fazla vermek mantıksız.

Aynen MSI GE75 RAIDER 10SFS-293XTR Dizüstü Bilgisayar, 17.3 FHD, Core i7-10875H, 16GB RAM, 512GB SSD, 1TB HDD, RTX2070 SUPER 8GB, DOS: Amazon.com.tr
Gerçi pardon 2070 Super'miş bu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Diğer laptopları alıp sorun yaşayan görmedim, sırf MSI diye +10000 TL fazla vermek mantıksız.

Ben size illaki MSI markasını mı alsın diyorum? Benim söylemek istediğim SSD kalitesi falan değil. Soğutma kalitesi anakart malzeme kalitesi falan falan. Parçalara lafım yok gidip Çin malını koyacak halleri yok. Ben ileride soğutma konusunda anakart gibi ciddi parçaların iyiliği konusundan bahsettim. Şimdi arkadaş bu laptopu alır ileride sıkıntı yaşarsa bizden değil. Markanın ne kadar kaliteli veya değil onu bilmiyoruz. İleride soğutma konusunda yazılımsal olarak neler olur bilmiyorum. PC hocasıda inceledi diye kaliteli olmuyor. Kalitesiz bir markanın laptopu olan Casper excaliburada inceliyorlar. Alınabilir ama ileride neler olacağının garantisini vermem.

Ne alsın bakalım söyle, hangi ürünü alsın? Ne yapabiliriz bu kurda bu Ülke de? Avrupaya mı gönderelim oradan vergisiz bir şekilde mi aldıralım? Zaten olmuş dolar 9 TL, Euro 10 TL, Vergiler tavan yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…