GameGaraj Fenix alınır mı?

Konu sahibinin amacına göre alınabilecek bir laptop.

Ya şimdi o fiyata göre daha iyisi yok gönül isterki al diyeyim GameGaraj'a. Hadi adam o kadar para verdi aldı sonra bir sıkıntı olup elinde yandığı zaman ben vicdan azabı çekerim. İleride ne olur bilemem şans işi. Ben yine de fikrini almak istediğim kişiyi etiketleceğim. @Mustafafnt @PanzerTR.

Ya şimdi o fiyata göre daha iyisi yok gönül isterki al diyeyim GameGaraj'a. Hadi adam o kadar para verdi aldı sonra bir sıkıntı olup elinde yandığı zaman ben vicdan azabı çekerim. İleride ne olur bilemem şans işi. Ben yine de fikrini almak istediğim kişiyi etiketleceğim. @Mustafafnt @PanzerTR.
Monster ile aynı firmaya üretiyorlar diye biliyorum eğer öyle ise Monster'ın da anakartları kalitesiz, aynı şekilde Excalibur.

Hocam ben olsam GameGaraj gibi yeni bir markaya o kadar para vermezdim. Çünkü nasıl problemler yaşayacağını bilemeyiz. Ama bu fiyat bandında daha iyisini bulamayız.

Tamamdır hocam. Değer verdiğim arkadaşlarımda onay verdiyse GameGaraj alabilirsiniz. Aldıktan sonra inceleme yaparsanız sevinirim. Benim de düşüncem değişti. Umarım sıkıntı yaşamazsınız.
Monster ile aynı firmaya üretiyorlar diye biliyorum eğer öyle ise Monster'ın da anakartları kalitesiz, aynı şekilde Excalibur.

Monster zaten asla önerdiğim bir marka değil bin tane sıkıntı yaşayan kişi var. Asla önermiyorum.

Tamamdır hocam. Değer verdiğim arkadaşlarımda onay verdiyse GameGaraj alabilirsiniz. Aldıktan sonra inceleme yaparsanız sevinirim. Benim de düşüncem değişti. Umarım sıkıntı yaşamazsınız.

Monster zaten asla önerdiğim bir marka değil bin tane sıkıntı yaşayan kişi var. Asla önermiyorum.

Hocam size katılıyorum. Ben de Monster marka laptop önermiyorum. Çok fazla kişi sorun yaşıyor.

Hocam bende geçen gün monster tulpar t5 19.2 modelini editleyerek 32 GB RAM seçtim ama sonrasında araştırdığımda en kral oyunun bile 8-9 GB RAM tükettiğini gördüm. 32 GB RAM sadece render alırken süreyi kısaltır onun dışında oyunda bi işe yaramaz. O yüzden sende benim yaptığım hataya düşme ve 8x2 16 GB RAM al. Naçizane tavsiyem bu yönde, paran cebinde kalsın
Ürün MSI GL65, zaten tek fark içindeki RAM ve SSD markası ki Crucial gayet iyi bence.

Aynen MSI GE75 RAIDER 10SFS-293XTR Dizüstü Bilgisayar, 17.3 FHD, Core i7-10875H, 16GB RAM, 512GB SSD, 1TB HDD, RTX2070 SUPER 8GB, DOS: Amazon.com.tr
Gerçi pardon 2070 Super'miş bu.
Hocam şöyle birşey var msi kasası olabilir ama daha kalitesiz malzeme ile üretilmiş olabilir ucuz olsun diye. Bende firmaya karşı soğuktum ama msi dendikten sonra bir düşündüm. 12859dan 13500 küsüre çıkınca vazgeçtim ve monster tulpar t5 19.2 aldım. İnşallah pişman olmam tercihimde
Hocam size katılıyorum. Ben de Monster marka laptop önermiyorum. Çok fazla kişi sorun yaşıyor.
Birde şöyle bir olay var monster öneren kadar önermeyen var. Teknoloji şans işi. Bütçeniz neye yetiyorsa ona göre hareket edin. Ben 12904 liraya 32 RAM , 512 ssd ve 1 tb hdd ile aldım.

Dosya Ekleri

• EDB2629A-96DF-42FB-B499-6CE4BA33BF91.png
    EDB2629A-96DF-42FB-B499-6CE4BA33BF91.png
    207,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 6FD208B4-68E6-4C3F-B011-067DFD2DCD76.png
    6FD208B4-68E6-4C3F-B011-067DFD2DCD76.png
    231,2 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı