GameGaraj INNO3D RTX 2060 hazır sistemlerde seçilebilirken stokta yok gözüküyor

Makaleler
21
Daha fazla  
INNO3D RTX 2060 modeli GameGaraj'da piyasaya göre uygun bir fiyata (3151 TL) satılıyordu, ancak bugün stok yok olarak gözükmesine rağmen hazır sistemlerde hala seçilebiliyor. Hazır sistemler için stok mu saklıyorlar acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sürekli topladığım sistemlerde bu kartı kullanıyordum, kötü oldu.
Zotac RTX 2060 says hi!

Sabah RTX 2060 ile sistem toplama konularını boş geçiyordum, 3400 liraydı en ucuzu. Bu iyi olmuş gerçekten.

Hazır sistemler için stok saklanması bana göre mantıklı. Çok bilgisi olmayan kişiler için ekstradan sistem toplama zahmeti olmuyor böylelikle.

@Rambo Okan Güler @BerkayZ87 kart 2 yaşına girerken bu 2060 sevdası nereden patladı onu da anlamadım. Daha bugün 4000 TL'ye ROG Strix 2060 almayı düşünüyordu birisi aynı fiyata 2060 Super varken. Tensor çekirdeği sayısı ve VRAM miktarına dikkat edilmiyor, düz 3050'nin bile bu karttan daha ucuz ve daha performanslı olma ihtimali çok yüksek eğer Nvidia 4 GB VRAM koyma gibi bir komiklik yapmazsa.

Maalesef forumun yarısı fanboy olduğu için 5600 XT önerdiğimiz an 2060 öneririm 5600 XT sorunlu model diye bir anda yorum geliyor. Alıcı kişi de bu yorumdan etkileniyor ve 5600 XT'den soğuyor. Oysa 5700 XT dışında bir sorunu olan model duymadım ben RX 5000 serisinde.

Hocam DLSS avantajı var diye öneriyordum ben.

2060 genelde GTX gibi kullanıldığından 5600 XT ile aynı kapıya çıkıyorlar kas gücü olarak. 2060'ın artısı DLSS 2.0 avantajı, 5600 XT'nin ise daha uygun fiyatları. Ray Tracing ise pek bir kriter değil çünkü Shadow of The Tomb Raider gibi yansımanın az olduğu bir avuç oyunda performans dibe vurmadan açabiliyorsun, hatta 1660 Super ile sen de denesen minimum kayıpla RT kullanabilirsin çünkü oyun böyle yapılmış. Cyberpunk 2077'de ise 2060 Super ve üzeri hariç neredeyse imkansız çünkü yansımalar çok yoğun.

Navi 10 kartların atası RX 5700'dü. 5700 XT bu kartın üzerine güçlendirildi ve doğal olarak gelen performans ve güç tüketimiyle sorunlar da arttı. 5600 XT ise kırpılmış hali olduğundan daha az görüldü. 6000 serisi Navi 21 ile güzel başladı, umarım 6700 XT (Navi 22) ve altındaki kartlarda da bunlar tekrarlanmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…