GameGaraj kampanyalı sistemler hakkında

Keremmxo78

Hectopat
Merhabalar ben GameGaraj'da kampanyalı sistemleri gezerken şöyle bir bilgi gördüm;
"kampanyalı sistemlerde sipariş verildikten sonra parça değişimi, parça yükseltme, parça düşürme gibi işlemler kesinlikle sağlanmamaktadır."
Yani ben GameGaraj'dan kampanyalı bir sistem alsam ve işlemcisi bozuk çıksa ve bende bu durumu GameGaraj'a söylesem herhangi bir tamir, değişim vb. şeyleri yapmayacaklar mı?

Hayır, demek istedikleri şu: Mesela sistemde AMD Ryzen 5 3600 bir işlemci seçili, siz sipariş sistemi verdikten sonra; sipariş verdiğiniz sistemin parçalarından herhangi birisini değiştirmek isterseniz, bunu yapamayacaksınız.

Garanti konusuna gelecek olursak, öncelikle 14 gün koşulsuz iade etme hakkınız bulunuyor. Garanti için ise, her parçanın ayrı ayrı garantisi bulunuyor. Faturalarda garanti süresinin ne kadar olduğu yazar.

Kampanyalı sistemler genelde stok eritmek içindir.
O yüzden parça değiştirmeye izin vermezler genelde satın alırken.
Sadece o parçalarda kampanya var çünkü o sisteme özel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı