GameGaraj ödeme bekleniyor

Makaleler
6
Selamlar, GameGaraj'dan alışveriş yapmamama rağmen hesabım kısmına gelince 5500TL'lik bir sistem ve ödeme bekleniyor yazısı çıkıyor. Ancak ben bunu almadım yani kart bilgisini sadece taksit bilgisi için girdim o da tamamı değil yalnızca kart numarası.

Sorum şu, bunu daha önce yaşayan var mı? Sistemi almak istemiyorum umarım para çekmezler uğraşmak istemem şu an.

Not: Kartın mobil uygulamasında herhangi bir ödeme yok bununla ilişkili.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, GameGaraj'dan alışveriş yapmamama rağmen hesabım kısmına gelince 5500TL'lik bir sistem ve ödeme bekleniyor yazısı çıkıyor. Ancak ben bunu almadım yani kart bilgisini sadece taksit bilgisi için girdim o da tamamı değil yalnızca kart numarası.

Sorum şu, bunu daha önce yaşayan var mı? Sistemi almak istemiyorum umarım para çekmezler uğraşmak istemem şu an.

Not: Kartın mobil uygulamasında herhangi bir ödeme yok bununla ilişkili.

Ödeme ile ilgili bildirim gelmediyse sorun yok muhtemelen yarıda bıraktığın için öyle oldu.

Ödeme ile ilgili bildirim gelmediyse sorun yok muhtemelen yarıda bıraktığın için öyle oldu.
Aynen öyle düşünüyorum bende. Ödeme alsa bile sıkıntı yok en kötü iade ederim ama emin olmak istedim. Bu arada vazgeç diyorum restart atıyorum yine geliyor aynı yere sipariş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı