GameGaraj Phantom 7a-RTX alınır mı?

Bütçe
28000

HIFZI

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. İş için GameGaraj'ın şu sistemini almayı düşünüyorum:

Opera Anlık Görüntü_2022-03-13_153324_www.gamegaraj.com.png

+ Kasası gerçekten hoşuma gitti.
+ Ekran kartı Palit nasıl bilmiyorum, öğrenmiş olacağım.
+ Anakart için ASUS'un Wi-Fi'li modelini seçtim ama ekstra Wi-Fi adaptör alınmalı mı bilmiyorum, PCI-e 4.0, 4 RAM slotu var, anakartta başka hangi özelliklere bakmalıyım bilmiyorum. SLI yapamayacağım, PSU zayıf.
+ Soğutucu çift fanlı.
+ RAM 32 GB. Işığı var.

GTX1080 ve AMD Ryzen mimarisi çıktığı yıllar PC toplamayı çok araştırıyordum ama yeni RTX özellikleri dışında neler var bilmiyorum. Aydınlatırsanız sevinirim. Öneri ve tavsiyelere açığım. Daha uygunu, iyisi varsa öğrenmek isterim.

Ağırlıklı render almak için kullanacağım, bu yüzden ekran kartına ve RAM'e asıldım. GTA, Forza Horizon 4 ve CS:GO oynarım arada. Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2022-03-13_153324_www.gamegaraj.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2022-03-13_153324_www.gamegaraj.com.png
    148,9 KB · Görüntüleme: 34
16 GB RAM sorun değilse bu daha iyi olur ama yeterli gelmez ise attığını alabilirsin:
Benim sistemin rami daha yüksek. Sırf 3070ti olduğu için 3800tl neden daha fazla ödeyeyim, 3800tl ye değecek bir performans farkıda yok. Ekstra ramde yükseltmem gerekecek. Attığının SSD si daha yavaş, soğutucusuda daha küçük, fanı daha az. Önerdiğin sistem hiç mantıklı değil.

Benim sistemin RAM'i daha yüksek. Sırf 3070 Ti olduğu için 3800TL neden daha fazla ödeyeyim, 3800TL'ye değecek bir performans farkıda yok. Ekstra RAM'de yükseltmem gerekecek. Attığının SSD'si daha yavaş, soğutucusuda daha küçük, fanı daha az. Önerdiğin sistem hiç mantıklı değil.

Dediğim gibi attığını alabilirsin Palit iyi markadır güvenebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı