MUX bulunmuyor hocam.
Nerden ulaşabiliriz ona2. el önerebilirim istersen, kutusu açılalı 3 hafta oluyor. Attığın modellerden daha ucuza gelmiş olur.
Gamegaraj serisi ancak ciddi kar edildiğinde seçilmeli bence. 33-34 gibi bir fiyata satılırsa anca düşünülür.Ben Pulse biliyordum. Teşekkürler düzelttiğiniz için. Eğer Crosshair ise içinde MUX Switch de vardır. Crosshair modellerde MUX var çünkü.
Nerden ulaşabiliriz ona
Sanırım game garajdan tamamıyla vazgeçtimGamegaraj serisi ancak ciddi kar edildiğinde seçilmeli bence. 33-34 gibi bir fiyata satılırsa anca düşünülür.
Gamegaraj serisi ancak ciddi kar edildiğinde seçilmeli bence. 33-34 gibi bir fiyata satılırsa anca düşünülür.
![]()
İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.com
İnceleme: HP Omen 17 incelemesi
Herkese merhaba, bugün size bana değişim cihazı olarak gelmiş cihazdan bahsetmek istiyorum. İçerisinde 140W 3070 ve i7 11800h bulunuyor. Skorları bu şekilde. Testleri 2 kere üst üste yaparak aldım (yük altına 2 kere girdikten sonraki skorlar bu şekilde) GPU Samsung bellekler ile geldi, hızı...www.technopat.net
İncelemesini her yerde bulabilirsiniz, kendi hazırladığım içerikler vs mevcut. Özel üretim cihaz olduğu için piyasada pek videosu bulunmuyor
Eski kasaları sıkıntılıydı, O kırmızı omen logolu olanlar.HP omen serisinden kesinlikle uzak durma kararı almıştım ben aşırı sıkıntılı bir ürün diye biliyorum
Yani her gün sırtımda taşımayacak olsam asla satmayacağım bir ürün diyebilirim. Bir sıkıntısını görmedim.aşırı sıkıntılı bir ürün diye biliyorum
Eski kasaları sıkıntılıydı, O kırmızı omen logolu olanlar.
10. nesil işlemcili versiyonları da ısınıyor, o da işlemci kaynaklı. Onun dışında sıkıntısı yok, isterseniz testlerine bakabilirsiniz.
Yani her gün sırtımda taşımayacak olsam asla satmayacağım bir ürün diyebilirim. Bir sıkıntısını görmedim.
Şöyle böyle sıkıntılar var derseniz yorum yapabilirim.
ASUS ROG STRIX çok çekti beni ama fiyatı da çok uçuk
ASUS ROG STRIX çok çekti beni ama fiyatı da çok uçuk
Mux switch ve 15.6 olan modeli var mıdır acabaYani aslında onun da alt kapağının tasarımı yüzünden hava akış sıkıntısı var.
Para verecek olsam
Bunu alırdım. Hiçbir sıkıntısı yok neredeyse, sıkıntılar da yazılımsal tarafta halloluyor 3-5 ayar ile.![]()
Asus ROG Strix G17 G713RW-KH095W Notebook
Asus ROG Strix G17 G713RW-KH095W Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Dediğim gibi soru sorabilirsiniz çekinmeden.
Çünkü bende bilgisayar mühendisliği okuyorum sürekli sırtımda getir götür yapacağımMux switch ve 15.6 olan modeli var mıdır acaba
Kendi modelim için konuşacaksam 4-6 saat arası batarya süresi veriyor. Adaptörsüz kullanılabilir.Mux switch ve 15.6 olan modeli var mıdır acaba
Çünkü bende bilgisayar mühendisliği okuyorum sürekli sırtımda getir götür yapacağım![]()
Bunlar dışında yok,Mux switch ve 15.6 olan modeli var mıdır acaba
Alttaki Asusu alacağım sanırım herkese teşekkür ederim sağlıcakla kalın sağolunKendi modelim için konuşacaksam 4-6 saat arası batarya süresi veriyor. Adaptörsüz kullanılabilir.
Bunlar dışında yok,
MSİ da Mux yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.