GameGaraj Slayer 5060 mı, 5070 mi alınmalı?

Bütçe
80000

GökDağ

Hectopat
Selam dostlar, bu 2 model arasında kaldım. İnç olarak 17 inç istiyorum, diger modelleri önermeyin. İki model arasında 14K fark var, sizce bu farkı vermeye değer mi? Şimdiden teşekkürler.

70.000 TL verdikten sonra 14 daha verilir.

Render ve video düzenleme yapacaksanız AMD çoklu işlemcide bir tık daha rahatlatabilir sizi. Bu şekilde 5060 ekran kartıyla oyunda oynanabilir ve fiyat performans bilgisayarı olur sizin bütçenize göre. Eğer oyun oynayacaksanız tekli işlemci performansı intel işlemcinin daha iyi. Oyun performansıda çok az üstte olacaktır. Uzun vadede 5070 ekran kartı benim tercihim olurdu.

Bütçe varsa:

Bütçe yoksa:

Bilmiyorum şahsen ben bütçem kısıtlıysa 5060 vs 5070 arasında kalsam 5060 alırdım. Ha param varsa o fiyat farkı beni üzmeyecekse de 10-15 fps için 5070 da alabilirdim herhalde. Ama bütçeyi arttırabiliyor olsaydım 5070ti alırdım. Şimdi burada ne tür oyun oynayacağın laptop'da render vs yapacak mısın bunlarda önemli.

Sadece oyun amaçlı alıyorum 17 inç olması daha tatlı olur ozellıkler hıkayelı oyunlarda galibe 71k olanı alacağım bu fiyata deger sanırım dıger markalardada ıcıme sınen olmadı cogunda kronik problem var bugün ıcınde sipariş vereceğim yıne aklınıza baska bir model varsa daha ıyı dıyebileceğınız onerırsenız cok sevınırım.

5060 vs 5070 farkına youtube'dan bakarsan daha iyi bir yorum olabilir senin için. O zaman kararını daha iyi verebilirsin diye düşünüyorum.

Ben Slayer'ın 5050 olanı kız kardeşime aldım o da oyun odaklı laptop. 1 ayını dolduracak neredeyse ve şu ana kadar laptopda bir problem yaşamadım ama şans işi tabii ki. Aldıktan sonra GameGaraj'ın uygulamasından PL ayarlarını yapınca da sıcaklık olarak da problem yaşayacağını düşünmüyorum.

Soğutucu olarak da şunu almıştım. Gayet sessiz ve serin çalıştırıyor.

Bir degerlendırme yapayım yorumların ıcın teşekkürler iyi gunler

Hocam son olarak bir tane daha laptop atacağım 16 inç olacaksa 7K fark verıp ASUS ROG almak mantıklı olur mu bunu da yorumlar mısın https://www.hepsiburada.com/asus-ro...lgisayar-p-HBCV000081GBN3?magaza=GpnTeknoloji

Hocam bu konuda yorum yapmam tamamen yanlış olur çünkü ASUS hakkında en ufak bir bilgim yok. Kronik arızalı mıdır, değil midir bilmiyorum. Umarım bilen bir arkadaş yorum yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…