M Mon oyun Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #1 https://www.hepsiburada.com/game-ga...ilgisayar-p-HBCV00000POLMW?magaza=GarajOnline bu notebook alınır mı?
https://www.hepsiburada.com/game-ga...ilgisayar-p-HBCV00000POLMW?magaza=GarajOnline bu notebook alınır mı?
Parzival Megapat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 640 Çözümler 5 Yer Krypton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Köle 28 Eylül 2021 #2 Kendi sitesinden sipariş verin yanında hediyeleriyle birlikte çok daha ucuza gelir. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Kendi sitesinden sipariş verin yanında hediyeleriyle birlikte çok daha ucuza gelir. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Eylül 2021 #3 Kendi sitesinde mevcut değil mi ? Ordan alabilrsiniz.
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.379 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #4 Alınır ama kendi sitesinden. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Ben geçen sene GameGaraj'dan toplama sistem aldım. Gayet memnun kaldım özellikle müşteri ile çok ilgileniyorlar. Kargolama da çok iyi ve hızlıydı.
Alınır ama kendi sitesinden. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Ben geçen sene GameGaraj'dan toplama sistem aldım. Gayet memnun kaldım özellikle müşteri ile çok ilgileniyorlar. Kargolama da çok iyi ve hızlıydı.
M Mon oyun Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #5 Parzival dedi: Kendi sitesinden sipariş verin yanında hediyeleriyle birlikte çok daha ucuza gelir. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com n Genişletmek için tıkla... Benim için sıkıntı değil sitesinden de alırım benim sorum yani game garaj alınır mı
Parzival dedi: Kendi sitesinden sipariş verin yanında hediyeleriyle birlikte çok daha ucuza gelir. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com n Genişletmek için tıkla... Benim için sıkıntı değil sitesinden de alırım benim sorum yani game garaj alınır mı
Parzival Megapat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 640 Çözümler 5 Yer Krypton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Köle 28 Eylül 2021 #6 Mon oyun dedi: Benim için sıkıntı değil sitesinden de alırım benim sorum yani game garaj alınır mı Genişletmek için tıkla... Ben olsam az daha para koyar MUX Switch destekli Monster Abra A7 V11 serisinden alırdım. Ya da A5 V18.
Mon oyun dedi: Benim için sıkıntı değil sitesinden de alırım benim sorum yani game garaj alınır mı Genişletmek için tıkla... Ben olsam az daha para koyar MUX Switch destekli Monster Abra A7 V11 serisinden alırdım. Ya da A5 V18.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.721 Makaleler 6 Çözümler 552 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6900 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; Revenge Beyaz Terranova MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 28 Eylül 2021 #7 Kendi sitesinden 16 GB Dual Channel 3200 MHz RAM ve Samsung 970 evoplus 500 GB M.2 SSD özelleştirmesi ile alırsanız hem 4 TL daha ucuza geliyor hem de sırt çantası, 16 GB USB flash bellek, mouse pad hediye veriliyor.
Kendi sitesinden 16 GB Dual Channel 3200 MHz RAM ve Samsung 970 evoplus 500 GB M.2 SSD özelleştirmesi ile alırsanız hem 4 TL daha ucuza geliyor hem de sırt çantası, 16 GB USB flash bellek, mouse pad hediye veriliyor.