Hocam GameGaraj almak istemiyorum aslında ya. İstanbul'da yaşamıyorum herhangi bir sorunda teknik servis sıkıntı çıkaracak diye tırsıyorum. Onun yerine bu linklediğim Monster'ı almam mantıklı mı sizce? Sonuçta GameGaraj'ın 3060'ı da 130W değil. Ve bu Monster bilgisayar şu an Hepsiburada'da 700 lira indirimle 14221 lira Abra A5 V18.2.1 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook
HP için: Çok çekirdekli AMD işlemcisi sayesinde her türlü programı rahatlıkla kullanabilirsin. Kompakt tasarımı ve Ultra ince yapısıyla rahatlıkla taşınabilir. Lenovo için: Çift mikrofon ve 720p HD kamera sayesinde toplantıları evde, hareket halinde veya ofiste sorunsuz bir şekilde halledebilirsin. Yüksek RAM'e sahip olmasından dolayı da işlerini hızla çözebilirsin. Bana kalırsa Lenovo.
hocam game garaj almak istemiyorum aslında ya. istanbulda yaşamıyorum herhangi bir sorunda teknik servis sıkıntı çıkaracak diye tırsıyorum. onun yerine bu linklediğim monster ı almam mantıklı mı sizce? sonuçta game garajın 3060 ı da 130w değil. Bu monster bilgisayar şu an hepsiburada'da 700 lira indirimle 14221 lira Abra A5 V18.2.1 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook
Yarın elime ulaşacak test edip yazarım deneyimimi zaten bu paraya bundan iyisi yok şu an için, Monster alacaksanız Abra serisini almayın Tulpar serisine bakın derim geçmişte çok çektim o seriden şikayetler de yığınla dolu.