Alper_TR Megapat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #41 Berkcano dedi: Merak ettiğiniz bir şey varsa deneyip cevaplayabilirim hocam şu ana kadar deneyimler oldukça sorunsuz nazar değmesin. Genişletmek için tıkla... Hocam şarj durumu nasıl, ne kadar gidiyor?
Berkcano dedi: Merak ettiğiniz bir şey varsa deneyip cevaplayabilirim hocam şu ana kadar deneyimler oldukça sorunsuz nazar değmesin. Genişletmek için tıkla... Hocam şarj durumu nasıl, ne kadar gidiyor?
B Berkcano Kilopat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #42 Şevki1453 dedi: Ödemeyi nasıl yaptın kendi sitesinden mi karttan ödedin? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.
Şevki1453 dedi: Ödemeyi nasıl yaptın kendi sitesinden mi karttan ödedin? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.
Şevki1453 Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 466 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #43 Berkcano dedi: Aynen hocam. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorum arkadaşlar kafayimi yedin bilinmedik markamı alınır diyorlar ya cesarat edemiyorum
Berkcano dedi: Aynen hocam. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorum arkadaşlar kafayimi yedin bilinmedik markamı alınır diyorlar ya cesarat edemiyorum
B Berkcano Kilopat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #44 Şevki1453 dedi: Bende almayı düşünüyorum arkadaşlar kafayimi yedin bilinmedik markamı alınır diyorlar ya cesarat edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kasası ve ekran kartı modeli de MSI üretimi olarak geçiyor ID'sini kontrol ettiğimde cihaz MSI üretimi diyebiliriz. Şevki1453 dedi: Bende almayı düşünüyorum arkadaşlar kafayimi yedin bilinmedik markamı alınır diyorlar ya cesarat edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim niye tek seçeneğim bu oldu çünkü 15.6 inç laptop arıyorum ve Monster T5 serileri kronik sorunlu en azından 15k civarında olanlar Clevo üretimi geriye de pek seçenek kalmıyor 11800hlı.
Şevki1453 dedi: Bende almayı düşünüyorum arkadaşlar kafayimi yedin bilinmedik markamı alınır diyorlar ya cesarat edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kasası ve ekran kartı modeli de MSI üretimi olarak geçiyor ID'sini kontrol ettiğimde cihaz MSI üretimi diyebiliriz. Şevki1453 dedi: Bende almayı düşünüyorum arkadaşlar kafayimi yedin bilinmedik markamı alınır diyorlar ya cesarat edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim niye tek seçeneğim bu oldu çünkü 15.6 inç laptop arıyorum ve Monster T5 serileri kronik sorunlu en azından 15k civarında olanlar Clevo üretimi geriye de pek seçenek kalmıyor 11800hlı.
RaMCHoMaNia Centipat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 192 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #45 Şevki1453 dedi: Bende almayı düşünüyorum arkadaşlar kafayimi yedin bilinmedik markamı alınır diyorlar ya cesarat edemiyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarına sorarmısın bilindik markanın içinde ne olduğunu biliyorlar mı Milletçe sallamakta üstümüze yok
Şevki1453 dedi: Bende almayı düşünüyorum arkadaşlar kafayimi yedin bilinmedik markamı alınır diyorlar ya cesarat edemiyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarına sorarmısın bilindik markanın içinde ne olduğunu biliyorlar mı Milletçe sallamakta üstümüze yok
Şevki1453 Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 466 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #46 RaMCHoMaNia dedi: Arkadaşlarına sorarmısın bilindik markanın içinde ne olduğunu biliyorlar mı Milletçe sallamakta üstümüze yok Genişletmek için tıkla... Hiç kimse hiçbir şeyden memnun olmuyor bende anladimda kafamı karıştıriyorlar
RaMCHoMaNia dedi: Arkadaşlarına sorarmısın bilindik markanın içinde ne olduğunu biliyorlar mı Milletçe sallamakta üstümüze yok Genişletmek için tıkla... Hiç kimse hiçbir şeyden memnun olmuyor bende anladimda kafamı karıştıriyorlar