GameGaraj Slayer R9T3D-5070 Ti ekran yırtılması olur mu?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta dediğim Gaming laptopu almayı düşünüyorum ama aklıma bir şey takıldı. Gördüğünüz gibi normal Gaming laptoplara göre Hz çok yüksek 300 Hz bu storyli yeni nesil oyunlarda 100 bandında takılacağını düşünüyorum ve Hz altında FPS yırtılma yapar mı? Merak ettiğimden sormak istedim veya lag vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende merak ediyordum bunu çünkü bu laptopun ekraninda G-Sync özelliğide yok tam tersi basit oyunlarda 300 FPS'i geçersek yırtılma atlama olur mu sanırım oda V-Sync ile çözülüyor.

V-Sync ile çözülür.

O 300 tam alırsam çalışıyor bildiğim kadarıyla. 100 alsam onun için de G-Sync lazım, o özellik de yokmuş PC de.

Bende merak ediyordum bunu çünkü bu laptopun ekraninda G-Sync özelliğide yok tam tersi basit oyunlarda 300 FPS'i geçersek yırtılma atlama olur mu sanırım oda V-Sync ile çözülüyor.

300 aşarsa o çözer zaten ama altında işte yırtılma olur mu? Sadece geçikme olur sanırım lag vs.

O 300 tam alırsam çalışıyor bildiğim kadarıyla 100 alsam onun içinde G-Sync lazım o özellikde yokmuş PC de

300 aşarsa o çözer zaten ama altında işte yırtılma olur mu sadece geçikme olur sanırım lag vs

V-Sync'in mantigi Hz ini fpsine gore ayarlamak.

V-Sync'in mantigi Hz ini fpsine gore ayarlamak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodan izlediğime göre o G-Sync hocam ben öyle anladım izlediğimden.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
videodan izlediğime göre o G-Sync hocam ben öyle anladım izlediğimden.

Ki videoda V-Sync'de var, o 60Hz olmadan olmaz diyorlar(videodaki ekran Hz diyorum)

Videodan izlediğime göre o G-Sync hocam ben öyle anladım izlediğimden

G-SYNC, FreeSync ve V-Sync'in mantiklari ayni zaten. Sadece biri NVIDIA biri AMD gibi, benim bildigim G-SYNC'in v syncten farki input lagin daha az olmasi, yoksa ikisi de ayni gorevi goruyor. Bu sekilde biliyorum ki zaten hikaye oyunlarinda input lagin bir onemi yok.

G-Sync, FreeSync ve V-Sync'in mantiklari ayni zaten. Sadece biri NVIDIA biri AMD gibi, benim bildigim G-Sync'in v syncten farki input lagin daha az olmasi, yoksa ikisi de ayni gorevi goruyor. Bu sekilde biliyorum ki zaten hikaye oyunlarinda input lagin bir onemi yok.

Evet yok bence de. Story'li oyunlar için sordum başlıkta dediğim gibi aldığımda deneyeceğim hocam olursa. Sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı