Merhaba arkadaşlar. Başlıkta dediğim Gaming laptopu almayı düşünüyorum ama aklıma bir şey takıldı. Gördüğünüz gibi normal Gaming laptoplara göre Hz çok yüksek 300 Hz bu storyli yeni nesil oyunlarda 100 bandında takılacağını düşünüyorum ve Hz altında FPS yırtılma yapar mı? Merak ettiğimden sormak istedim veya lag vs.
Bende merak ediyordum bunu çünkü bu laptopun ekraninda G-Sync özelliğide yok tam tersi basit oyunlarda 300 FPS'i geçersek yırtılma atlama olur mu sanırım oda V-Sync ile çözülüyor.
Bende merak ediyordum bunu çünkü bu laptopun ekraninda G-Sync özelliğide yok tam tersi basit oyunlarda 300 FPS'i geçersek yırtılma atlama olur mu sanırım oda V-Sync ile çözülüyor.
G-SYNC, FreeSync ve V-Sync'in mantiklari ayni zaten. Sadece biri NVIDIA biri AMD gibi, benim bildigim G-SYNC'in v syncten farki input lagin daha az olmasi, yoksa ikisi de ayni gorevi goruyor. Bu sekilde biliyorum ki zaten hikaye oyunlarinda input lagin bir onemi yok.
G-Sync, FreeSync ve V-Sync'in mantiklari ayni zaten. Sadece biri NVIDIA biri AMD gibi, benim bildigim G-Sync'in v syncten farki input lagin daha az olmasi, yoksa ikisi de ayni gorevi goruyor. Bu sekilde biliyorum ki zaten hikaye oyunlarinda input lagin bir onemi yok.