GameGaraj Slayer R9TS2-5070 alınır mı?

Bu laptop alınır mı?
Reis gamegaraj almayın aldırmayın Allah aşkına bilindik markalara yönelin, aldığım gibi iade etmek istedim ama türlü türlü sorun çıkardılar üründe de hiçbir sıkıntı yoktu. Müşteri hizmetleri çok kötü. Bu arada ısınma sorunu vardı slayer x7t modelinde büyük ihtimalle ileridede kronik sorun patlayabilir.

Reis GameGaraj almayın aldırmayın Allah aşkına bilindik markalara yönelin, aldığım gibi iade etmek istedim ama türlü türlü sorun çıkardılar üründe de hiçbir sıkıntı yoktu. Müşteri hizmetleri çok kötü. Bu arada ısınma sorunu vardı Slayer X7t modelinde büyük ihtimalle ileridede kronik sorun patlayabilir.

Neden aldığın gibi iade etmek istedin? Tam şu an almayı düşünüyorum...

Neden aldığın gibi iade etmek istedin? Tam şu an almayı düşünüyorum...
Hocam cihaz baya baya ısınıyordu, öğrenciyim pilde kullanım süresi biraz götürsün isterim ama 1-2 saat ya götürüyor ya götürmüyordu. Ürünü iade etmek istedim, cihaza zarar gelmesin diye dış kutuyuda bantladım. Türlü sorun çıkardılar iade kabul etmediler ürünün dış kutusunun bantlanması nedeniyle. Müşteri hizmetleri baya sıkıntıydı, ben pişmanım. Burda kimseyi kötüleme niyetim yok ama başka bilindik markalara yönelmen daha hayrına olur. Tüketici hakem heyetine ve Cimere şikayet ettim geri dönüş bekliyorum.

Hocam cihaz baya baya ısınıyordu, öğrenciyim pilde kullanım süresi biraz götürsün isterim ama 1-2 saat ya götürüyor ya götürmüyordu. Ürünü iade etmek istedim, cihaza zarar gelmesin diye dış kutuyuda bantladım. Türlü sorun çıkardılar iade kabul etmediler ürünün dış kutusunun bantlanması nedeniyle. Müşteri hizmetleri baya sıkıntıydı, ben pişmanım. Burda kimseyi kötüleme niyetim yok ama başka bilindik markalara yönelmen daha hayrına olur.
Ben de öğrenciyim tamamen aynı sebepten ötürü alacaktım Intel modelini, bu cihaz.tv'den 3 saatlik inceleme videosunu izledikten sonra tamamdım aslında niye böyle dedinki şimdi ahahaha, her ayarı kısmana rağmen falan gitmiyor muydu 2 saatten fazla? Alternatif önerin var mıdır?

Ben de öğrenciyim tamamen aynı sebepten ötürü alacaktım Intel modelini, bu cihaz.tv'den 3 saatlik inceleme videosunu izledikten sonra tamamdım aslında niye böyle dedinki şimdi ahahaha, her ayarı kısmana rağmen falan gitmiyor muydu 2 saatten fazla? Alternatif önerin var mıdır?
Bende cihaztvden Ali Osman abiden dinledim 4-6 saat götürür en az diyordu. Hocam Max 2 saat falan götürüyor. Şuan alternatiflerini bilmiyorum elimde patladı bilgisayar, cimere hakem heyetine falan şikayet ettim umarım iadesi yatırılınca yeni modellere bakmaya çalışacam. Ama bence bilindik markalara yönelmenizde fayda var ya da Mac serisi şarjı çok iyi gidiyor deniyor öğrenciler için( mühendislik dışı çünkü ekran kartı falan gerekiyor AutoCAD için vs.) biçilmiş kaftan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı