GameGaraj Slayer X7T 5060 ilk izlenim

pl4 u niye ellemeyelim bide pl4 un kaç watt yapmam lazım ayarlarla biraz oynadım karıştı @Alone wolf 174

laptopta ısınma sorunu var, normal mi? Bilemedim işlemci %23 kullanırken 87 dereceleri görüyor. GTA 5 oynuyorum yüksek ayarlarda 2K'da MSAA falan açık degil. Sizde de bu bilgisayar varsa bu değerler normal mi?
@KayaUgur @Korona41 @Alone wolf 174

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-12-04 at 22.50.07.jpeg
    WhatsApp Image 2025-12-04 at 22.50.07.jpeg
    192,3 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
PL4'u niye ellemeyelim bir de PL4'un kaç watt yapmam lazım ayarlarla biraz oynadım karıştı @Alone wolf 174

Laptopta ısınma sorunu var, normal mi? Bilemedim işlemci %23 kullanırken 87 dereceleri görüyor. GTA 5 oynuyorum yüksek ayarlarda 2K'da MSAA falan açık degil. Sizde de bu bilgisayar varsa bu değerler normal mi?

Kral W limit ya da sıcaklık limitli koy FPS fark etmiyor neredeyse ben 75 derece limit koydum arada sapıtıyor çünkü fan sesi duymamak için limit koydum.

PL4'u niye ellemeyelim bir de PL4'un kaç watt yapmam lazım ayarlarla biraz oynadım karıştı @Alone wolf 174

Laptopta ısınma sorunu var, normal mi? Bilemedim işlemci %23 kullanırken 87 dereceleri görüyor. GTA 5 oynuyorum yüksek ayarlarda 2K'da MSAA falan açık degil. Sizde de bu bilgisayar varsa bu değerler normal mi?

İşlemcinin %kac kullandığı ile ısınmasının alakası pek yok. Yani tamam var ama başka etkenlerde var kaç watt kullandığı hangi frekansta çalıştığı gibi. Kaç çekirdeğinin hangi frekansta çalıştığıda önemlidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı