GameGaraj Slayer X7T alınır mı?

Yani çok kararsız kaldım yani adamakıllı bir cihaz yok illaki bir şey çıkıyor gözünü seveyim masaüstü tarafının laptop zorunda olmasam almıcamda işte mecbur.

Böyle bir model buldum, bende sipariş vereceğim aynı şekilde araştırıyorum.​

Almayın şu laptopu. Açıklamasını yaptılar bu konuda 60 bine satılıyordu.

Hayırlı olsun güzel tercih 4 yıl garanti de var çok temiz seçim.

Ne sorunu var ki?
Okudum az önce, soğutması sıkıntılıymış ve baya sorunu var.

@ah4tmx

Sorunu nedir acaba? Seçeneklerimin arasındaydı.

Ne sorunu var ki?

Fiyatı berbat, 2-3K daha çıkarsanız 8940HX 32 GB TUF var, G-Sync falan da var tokatlar bu cihazı GameGaraj istemiyorsanız.

Bu da var CihazTV de önermiyor.

Okudum az önce, soğutması sıkıntılıymış ve baya sorunu var.

@ah4tmx
Teşekkürler, bende araştırdım tekrardan işlemci açısından geride kalan bir model olmuş. Game Garaj Slayer R9T-5060 AMD Ryzen 9 8945HX RTX5060 16" 300Hz QHD FreeDos Oyuncu Laptop
Bu modeli alacağım sanırım, kalorifer olarak kullanmamak icin nasil bir ayar yapılmalı bilen var mı ? ve bu güç mod ayarlamalarını gamegaraj kendisi program olarak sunabiliyor mu ? yoksa harici programlar aracılığıyla mı ayarlama yapmamız gerek ? muhtemelen default versiyonunda sıcaklıklar bir hayli absürt olacak.

X7T'nin kasasının, soğutmasının ve fan sesinin aynı bütçedeki TUF F16 FX608'den çok da bi' farkı olmadığını hatta sanırım bütçede alınabilecek tüm laptoplarda aynı şeylerin yaşanacağını anladım okuduğum kadarıyla. TUF'tan aşağı kalır yanı yoksa en büyük adayım olacak ve yakın zamanda sipariş edeceğim. Doğru mu anlamışım?

Ayrıca X7T ve R9T arasında fark var mı? Bir YouTube yorumunda R9T'nin performans olarak bi' tık daha önde olduğunu okumuştum ne kadar doğru bilemem.

Legion 5'in kullanıcısı bile 63 bin TL'yken bu cihaz alınmaz diyordu siz düşünün.

Doğru anlamışsın. TUF'lar CPU soğutmada daha kötü ama GPU soğutmada daha iyi tek. Bir de G-Sync falan da var. 8940HX 5060 TUF öneririm GameGaraj istemiyorsanız. İstiyorsanız R9T 5070 alın. X7T ve R9T arasında fena bir CPU farkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…