GameGaraj Slayer X7T alınır mı?

Kerkitin cihazı 2.el ve ondan başka yaşayan 1 tane daha göremezsiniz. Bir sorunun kronik olması için sizce 1.5 yılda çok daha fazla rastlanması gerekmez mi? İkinci arkadaşın elinde hiçbir şey yok arkadaşı yaşamış ve iade alıp yeni cihaz vermişler. Gösterdiği hiçbir şey yok. İnanmak istediğinize inanmaya devam edin. Ki zamanında Şikayetvar'da da ısınma şikayeti ile servise giden cihazların Hall sensörü sökülerek yoktan sorun yaratıldı. Gösterecekseniz gerçek kaynaklar gösterin. ''Aynısı kaynımda da var''vari söylemlerin altı boş.
2.el olduğunu nerde diyor ben yakalayamadım. Hall sensörü Victuslardan öğrendim ben başka cihazlarda gerçekleştiğini hiç görmedim kronik tüm cihazları kapsıyor diye biliyorum ama yani yaşama ihtimali var. Donanımarvisinde konunuzu okudum ve buradada loq cihazlara anakart sorunlu diyorsunuz ama çok az kaynak atmışsınız onlarda yukaridaki gibi yazıylaydı. Çevrenin yarısı loq kullaniyordur ve ülkemizde çok fazla kullanan var bu anakart yakma sorunlarıda normal gelmeli size o zaman ama siz sorunlu diyorsunuz. Aynı mantık bu. Kullanıyorsunuz diye kabul etmediğinizi buradan anladım fanboy olduğunuz apaçık belli şuan.

Kerkitin cihazı 2.el ve ondan başka yaşayan 1 tane daha göremezsiniz. Bir sorunun kronik olması için sizce 1.5 yılda çok daha fazla rastlanması gerekmez mi? İkinci arkadaşın elinde hiçbir şey yok arkadaşı yaşamış ve iade alıp yeni cihaz vermişler. Gösterdiği hiçbir şey yok. İnanmak istediğinize inanmaya devam edin. Ki zamanında Şikayetvar'da da ısınma şikayeti ile servise giden cihazların Hall sensörü sökülerek yoktan sorun yaratıldı. Gösterecekseniz gerçek kaynaklar gösterin. ''Aynısı kaynımda da var''vari söylemlerin altı boş.

Arada 16bin lira fark var. Enayi olmadığınızı neden vurguluyorsunuz belli ki değilsiniz ben ikna oldum.

Bu postta ne var Allah aşkına düzgün bir şey bul da at bulabilirsen.
İç yapısı aynıymış neredeyse r0da varsa r1dede yaşamak mümkün değil mi?

Arada 16bin lira fark var. Enayi olmadığınızı neden vurguluyorsunuz belli ki değilsiniz ben ikna oldum.
Porsche alacağına git çok daha ucuza taksi canavarı Egea al diyorsunuz anlamış bulunmaktayim.

2.el olduğunu nerde diyor ben yakalayamadım. Hall sensörü Victuslardan öğrendim ben başka cihazlarda gerçekleştiğini hiç görmedim kronik tüm cihazları kapsıyor diye biliyorum ama yani yaşama ihtimali var. Donanımarvisinde konunuzu okudum ve buradada loq cihazlara anakart sorunlu diyorsunuz ama çok az kaynak atmışsınız onlarda yukaridaki gibi yazıylaydı. Çevrenin yarısı loq kullaniyordur ve ülkemizde çok fazla kullanan var bu anakart yakma sorunlarıda normal gelmeli size o zaman ama siz sorunlu diyorsunuz. Aynı mantık bu. Kullanıyorsunuz diye kabul etmediğinizi buradan anladım fanboy olduğunuz apaçık belli şuan.

İç yapısı aynıymış neredeyse r0da varsa r1dede yaşamak mümkün değil mi?
Dostum yeni öğrendiğin konular hakkında atıp tutmamanı tavsiye ederim. Burada bir kişi hx loqlarda sorun olmadığını söylese direk 10 kişi tarafından karşı cevap alır aynı şekilde s0 ve r0'larda inkar edilemez sayıda şikayet var. Amd olanlarda yaşanmadığı söylendi ben ona cevaben ''bizzat amd kullanıcısı'' tarafından yazılan postları örnek attım. Sen bana böyle post at ben yok olayım konudan ama senden öncekilerin hiçbiri atamadı çünkü yok haberin olsun.
R1 ve R0'ın anakart kodları farklı r1lerde 8c99 kullanılıyor ve 2. ssd slotu mevcut.

2.el olduğunu nerede diyor ben yakalayamadım. Hall sensörü Victus'lardan öğrendim ben başka cihazlarda gerçekleştiğini hiç görmedim kronik tüm cihazları kapsıyor diye biliyorum ama yani yaşama ihtimali var. Donanımarvisinde konunuzu okudum ve burada da LOQ cihazlara anakart sorunlu diyorsunuz ama çok az kaynak atmışsınız onlarda yukaridaki gibi yazıylaydı. Çevrenin yarısı LOQ kullaniyordur ve ülkemizde çok fazla kullanan var bu anakart yakma sorunları da normal gelmeli size o zaman ama siz sorunlu diyorsunuz. Aynı mantık bu. Kullanıyorsunuz diye kabul etmediğinizi buradan anladım fanboy olduğunuz apaçık belli şu an.

Asıl arkadaşın mantık hatası şurada. R9T'ler ısınma sorunlu. Tamam diyelim ısınma sorunlu. Isınma sorunlu demek ne demek? Ya ısınıp kendini kısıtlar cihaz ya da ısındığı için kendini kısıtlamaz anakart falan yakar. Yani diyoruz bu sıcaklıklara dayanabilir bir şey olmaz. Diyor ısınma sorunlu. Tamam kardeşim ısınma sorunlu diyorsun o halde ısınmayan bir cihaz at bize. Victus atıyor. Bu arada yanlış anlaşılmasın ben Victus'ların tasaırımını falan çok severim de. Hem önceki nesil düşük wattlı bir 4060 hem de Victus'ların adı çıktı artık. Yani r9t'yi 75 watta sabitlesek o da ısınmaz merak etmeyin. Ben kendi ekran kartımı 75 w'a sabitleyince 65 derece ekran kartı.

Yani arkadaş ya kendinin önerdiği cihazı önermemeli ya da alınmaz dediği cihaz alınabilir. İkisinden birisi.

Dostum yeni öğrendiğin konular hakkında atıp tutmamanı tavsiye ederim. Burada bir kişi hx loqlarda sorun olmadığını söylese direk 10 kişi tarafından karşı cevap alır aynı şekilde s0 ve r0'larda inkar edilemez sayıda şikayet var. Amd olanlarda yaşanmadığı söylendi ben ona cevaben ''bizzat amd kullanıcısı'' tarafından yazılan postları örnek attım. Sen bana böyle post at ben yok olayım konudan ama senden öncekilerin hiçbiri atamadı çünkü yok haberin olsun.
Amd olanlarda yaşanması demek direkt kronik mi demek oluyor? O postları atar mısınız? Msi Vector GP kasalarin zamanında çok anakart şikayeti vardı onlarda kronik başka anakart yanması yaşayan herkesin cihazı kronik sorunlu o zaman. Sana postları attım zaten kullanmadigim cihaz hakkında daha ne atmami bekliyorsun bana soylenen o.

Afedersin ama rastgele noname birisin gram bir kin veya nefretim yok sana sorun varsa vardır gidin ötede konu dışında yapın şu fanboyluğu. Kendinizi birşey sanıp sürekli size yalan söylediğimizi düşünmeniz filan çok çocukça ve komik yani.

Asıl arkadaşın mantık hatası şurada. R9T'ler ısınma sorunlu. Tamam diyelim ısınma sorunlu. Isınma sorunlu demek ne demek? Ya ısınıp kendini kısıtlar cihaz ya da ısındığı için kendini kısıtlamaz anakart falan yakar. Yani diyoruz bu sıcaklıklara dayanabilir bir şey olmaz. Diyor ısınma sorunlu. Tamam kardeşim ısınma sorunlu diyorsun o halde ısınmayan bir cihaz at bize. Victus atıyor. Bu arada yanlış anlaşılmasın ben Victus'ların tasaırımını falan çok severim de. Hem önceki nesil düşük wattlı bir 4060 hem de Victus'ların adı çıktı artık. Yani r9T'yi 75 watta sabitlesek o da ısınmaz merak etmeyin. Ben kendi ekran kartımı 75 W'a sabitleyince 65 derece ekran kartı.

Yani arkadaş ya kendinin önerdiği cihazı önermemeli ya da alınmaz dediği cihaz alınabilir. İkisinden birisi.

120 watt GPU merhaba. Ve sınıfının en iyi soğutmalarından. Bilmediğiniz şeyler hakkında bu kadar emin konuşmayın.

120 watt GPU merhaba. Ve sınıfının en iyi soğutmalarından. Bilmediğiniz şeyler hakkında bu kadar emin konuşmayın.
Yani 100 watt demek istediniz o halde merhaba. 40xx (50/60/70) serisi voltaj değerlerinden ötürü 100watt üstüne çıkmıyor. Gene aynı şeye geliyoruz watt limitlemesi yaparsak ısınmıyor kötülediğiniz cihaz :)

Amd olanlarda yaşanması demek direkt kronik mi demek oluyor? O postları atar mısınız? Msi Vector GP kasalarin zamanında çok anakart şikayeti vardı onlarda kronik başka anakart yanması yaşayan herkesin cihazı kronik sorunlu o zaman. Sana postları attım zaten kullanmadigim cihaz hakkında daha ne atmami bekliyorsun bana soylenen o.

Afedersin ama rastgele noname birisin gram bir kin veya nefretim yok sana sorun varsa vardır gidin ötede konu dışında yapın şu fanboyluğu. Kendinizi birşey sanıp sürekli size yalan söylediğimizi düşünmeniz filan çok çocukça ve komik yani.
İstediğin hakareti edebilirsin ben doğruyu yazmaya devam ediyorum.
link 1
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

link2 mavi forumdan buradan paylaşmak yasak o yüzden google ''

Lenovo LOQ anakart değişimi sonrası genel değerlendirme''​

Ek.
https://www.sikayetvar.com/hp/victus Buradan ara bakalım bulabilecek misin yoksa ben sildirdim mi hepsini.

Yani 100 watt demek istediniz o halde merhaba. 40xx (50/60/70) serisi voltaj değerlerinden ötürü 100watt üstüne çıkmıyor. Gene aynı şeye geliyoruz watt limitlemesi yaparsak ısınmıyor kötülediğiniz cihaz :)

Hayır 120 watt demek istedim. DLDSR yöntemi ile çıkıyor. O ne demeyin araştırın. GameGaraj'ın attığı videoyu izleyin 40-50 wattlarda işlemci 85-90 GPU 85+ daha neye limitlicen.
Ayrıca soğutma mük olduğu için overclocka da müsait. Timespy trde grafik skorunda 2. sırada. Sıcaklıklara da bakın. I scored 12 282 in Time Spy

Son düzenleme:
İstediğin hakareti edebilirsin ben doğruyu yazmaya devam ediyorum.
link 1
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

link2 mavi forumdan buradan paylaşmak yasak o yüzden google ''

Lenovo LOQ anakart değişimi sonrası genel değerlendirme''​

Ek.
https://www.sikayetvar.com/hp/victus Buradan ara bakalım bulabilecek misin yoksa ben sildirdim mi hepsini.

Hayır 120 watt demek istedim. DLDSR yöntemi ile çıkıyor. O ne demeyin araştırın. GameGaraj'ın attığı videoyu izleyin 40-50 wattlarda işlemci 85-90 GPU 85+ daha neye limitlicen.
Ayrıca soğutma mük olduğu için overclocka da müsait. Timespy trde grafik skorunda 2. sırada. Sıcaklıklara da bakın. I scored 12 282 in Time Spy

Allah'ım birde DLDSR falan yazmış :) kardeşim o dediğin HP Victus teknolojisi değil nvdia teknolojisi 1. Yani tüm RTX 4060 laptoplar bunu kullanabiliyor. Yani sen bana şey diyorsun. 120 watt kullanabilmesi için 4k render yapıp 1080p yapsın görüntü daha keskin olsun diye :) .
Tamam dediğin gibi olsun peki 4060 laptop ekran kartlarının 100 wattan sonra aynı performans göstermesini ne diyeceksin.

Ya Allah aşkına bir laptop 4060'lı bir laptopu overclock yapıp ne yapacaksın ? Cihazın kapasitesi belli.

Gamegarajta o GPU'yu 115 yerine 100'e limitleyip keyfinize bakacaksınız. (sıcaklıkları 80 dereceye düşecek sonra). 85-90 derece işlemci sıcaklığı o ayardaki işlemcilerde normal.
Bakın hala şeyi anlamıyorum her türlü r9t 5050 kasası sizin victustan daha iyi olacak istediğiniz overclocku yapın. Yani bu arada Victus alınabilir hall sensör sorunları çıkmasaydı. Zaten bir zamanlar kapış kapış satılıyordu Victuslar piyasada. Yine de watt limitli bir 4060 ile geliyor yani Nvidia'nın voltaj limiti olmasa bilemax 120 watt çekebilen bir 4060 140watt yerine.

Son düzenleme:
Allah'ım bir de DLDSR falan yazmış :) kardeşim o dediğin HP Victus teknolojisi değil NVIDIA teknolojisi 1. Yani tüm RTX 4060 laptoplar bunu kullanabiliyor. Yani sen bana şey diyorsun. 120 watt kullanabilmesi için 4K render yapıp 1080p yapsın görüntü daha keskin olması için :).
Tamam dediğin gibi olsun peki 4060 laptop ekran kartlarının 100 wattan sonra aynı performans göstermesini ne diyeceksin.

Ya Allah aşkına bir laptop 4060'lı bir laptopu overclock yapıp ne yapacaksın? Cihazın kapasitesi belli.

Ben Victus teknolojisi olduğunu iddia etmedim. 4K değil değil bu arada 2880x1620pden DLSS kalite ile 1080P'ye çekiyorum bu sayede 24 inçte adamakıllı görüntü alabiliyorum. 100wattan sonra aynı performansı göstermiyor. 80-100 arasındaki artış daha bariz. 100-120 arası o kadar artmıyor sadece. Cihazda soğutma headroomum var ve kullanıyorum. 55 FPS alacak yere 60 alıyorum. Erazer deputy 4070'e yakın performans alıyorum ve o sıcaklıklara çıkmadan.
Ama sen ısınan GPU'nun gücünü kesemezsin kestiğin an 5070 Ti almanın anlamı kalmıyor al grafik.

Yarın silent hill f çıkıyor birkaç ss atarım gözünüz soğutma görür, sponsorlu yayınlarda körleşmişsiniz.
Ekran görüntüsü 2025-09-24 012854.png

Ben Victus teknolojisi olduğunu iddia etmedim. 4K değil değil bu arada 2880x1620pden DLSS kalite ile 1080P'ye çekiyorum bu sayede 24 inçte adamakıllı görüntü alabiliyorum. 100wattan sonra aynı performansı göstermiyor. 80-100 arasındaki artış daha bariz. 100-120 arası o kadar artmıyor sadece. Cihazda soğutma headroomum var ve kullanıyorum. 55 FPS alacak yere 60 alıyorum. Erazer deputy 4070'e yakın performans alıyorum ve o sıcaklıklara çıkmadan.
Ama sen ısınan GPU'nun gücünü kesemezsin kestiğin an 5070 Ti almanın anlamı kalmıyor al grafik.

Yarın Silent Hill f çıkıyor birkaç SS atarım gözünüz soğutma görür, sponsorlu yayınlarda körleşmişsiniz.
Eki Görüntüle 2578324

Peki attığın grafik üzerinden gidelim. 4060'larda grafik tam bak tam 100W'tan sonra düzleşmiş yani bir performans artışı yok yaniiii. Benim dediğim doğru. Attığın grafiğe kendin bakabilirsin.
Konumuz 5070 Ti değildi, 5050-5060'ları tartışıyorduk ama gel onu da tartışalım. Attığın resim gerçek 5070 Ti laptoplar değildi sızıntı olarak atılmıştı hatırlıyorum. Normalde 5070 Ti dB on vs off arasında daha az fark var ama senin resmi kanıt olarak aldık bir kere. 5070 Ti dB kapalı ve dB açık arasındaki GPU farkı 16666 vs 18750 falan yapıyor. Gerçekte 16900 küsur vs 15000 küsurlerde. Yani çok daha yakın. Gel gene senin sonuçlar üzerinden gidelim. Bana şu 16666 ile 18750 skoru arasındaki farkın oyunlardaki FPS'lere etkisi % kaç? Ben söyleyeim %5 taş çatlasın. dB on vs off NVIDIA laptopların en kötü özelliği adamların laptopları bir yerden sonra FPS kazancı sağlamıyor.

Kısacası %5 eksik performans için %20 fazla para verme başka markalara. Başka sorun var mı acaba? Kendi attığın kanıtlar üzerinden gittim bak ben. Ya attığın kanıt yanlış ya da dediklerin.
Dip not: DLDSR teknolojisi basitçe çözünürlüğü önce ekranınızdan yükseğe sonra tekrar ona uygun bir şekilde ayarlıyor. Ben 4K'den 1080P'ye demişim sen 2K'den 1080P'ye almışsın. Yani fark yok. İstersen 8K'den 2K'ya al temel mantığını dedim sana.
Dip not 2: Gerçek grafik watt grafiği bu arada 5070'Ti'nin

1758668239422.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı