DarlyDixon06
Femtopat
Daha fazla
2.el olduğunu nerde diyor ben yakalayamadım. Hall sensörü Victuslardan öğrendim ben başka cihazlarda gerçekleştiğini hiç görmedim kronik tüm cihazları kapsıyor diye biliyorum ama yani yaşama ihtimali var. Donanımarvisinde konunuzu okudum ve buradada loq cihazlara anakart sorunlu diyorsunuz ama çok az kaynak atmışsınız onlarda yukaridaki gibi yazıylaydı. Çevrenin yarısı loq kullaniyordur ve ülkemizde çok fazla kullanan var bu anakart yakma sorunlarıda normal gelmeli size o zaman ama siz sorunlu diyorsunuz. Aynı mantık bu. Kullanıyorsunuz diye kabul etmediğinizi buradan anladım fanboy olduğunuz apaçık belli şuan.Kerkitin cihazı 2.el ve ondan başka yaşayan 1 tane daha göremezsiniz. Bir sorunun kronik olması için sizce 1.5 yılda çok daha fazla rastlanması gerekmez mi? İkinci arkadaşın elinde hiçbir şey yok arkadaşı yaşamış ve iade alıp yeni cihaz vermişler. Gösterdiği hiçbir şey yok. İnanmak istediğinize inanmaya devam edin. Ki zamanında Şikayetvar'da da ısınma şikayeti ile servise giden cihazların Hall sensörü sökülerek yoktan sorun yaratıldı. Gösterecekseniz gerçek kaynaklar gösterin. ''Aynısı kaynımda da var''vari söylemlerin altı boş.
İç yapısı aynıymış neredeyse r0da varsa r1dede yaşamak mümkün değil mi?Kerkitin cihazı 2.el ve ondan başka yaşayan 1 tane daha göremezsiniz. Bir sorunun kronik olması için sizce 1.5 yılda çok daha fazla rastlanması gerekmez mi? İkinci arkadaşın elinde hiçbir şey yok arkadaşı yaşamış ve iade alıp yeni cihaz vermişler. Gösterdiği hiçbir şey yok. İnanmak istediğinize inanmaya devam edin. Ki zamanında Şikayetvar'da da ısınma şikayeti ile servise giden cihazların Hall sensörü sökülerek yoktan sorun yaratıldı. Gösterecekseniz gerçek kaynaklar gösterin. ''Aynısı kaynımda da var''vari söylemlerin altı boş.
Arada 16bin lira fark var. Enayi olmadığınızı neden vurguluyorsunuz belli ki değilsiniz ben ikna oldum.
Bu postta ne var Allah aşkına düzgün bir şey bul da at bulabilirsen.
Porsche alacağına git çok daha ucuza taksi canavarı Egea al diyorsunuz anlamış bulunmaktayim.Arada 16bin lira fark var. Enayi olmadığınızı neden vurguluyorsunuz belli ki değilsiniz ben ikna oldum.