GameGaraj Slayer4 Windows 11 24H2 0xc000007b hatası

atahanilerii

Hectopat
Daha fazla  
Her şey tekrar Rust oynamak istememle başladı. Sorunları sırasıyla aşağı listeliyorum.

Sorun1: RustClient.exe için 0xc000007b hatası alıyorum. (EAC sonrası oyun bekleniyor diyor ama oyun açılmıyor belli bir süre sonra EAC kapanıyor ve bu hata mesajı ekrana geliyor.

Sorun2: Windows 11 Update yapmak istediğimde hata kodu: (0x80070570) ibaresi ile karşılaşıyorum.

Sorun3: Hizmetler kısmını açmaya çalıştığımda; bu uygulama güvenliğiniz için engellendi. ''mmc.exe" uyarısı alıyorum.

Sorun4: Kaspersky vb. antivirüs programlarını kurmaya kalktığımda kurulum tamamlanamadı, sistem kurulumu engelliyor gibi bir hata alıyorum. (tam olarak böyle yazmıyor ama yaklaşık olarak aklımda kalanı bu.)

Sorun5: Sorunları Windows Update kullanarak düzeltme seçeneğini kullanmak istediğimde ise Windows onarım sürümü bulunamadı hatası alıyorum.

Sorun6: Bilgisayarı her defasında açtığımda scan Drive yazarak geri sayım başlatıyor.

GameGaraj Slayer4 kullanıyorum sorunlar listelediğim şekilde. Garantisi devam ediyor ama güncel olarak okulda kullandığım için maalesef şu an için garantiye gönderebilecek bir zaman aralığına sahip değilim.

Sorunların tümü için forumda bulunan çözümleri denedim fakat herhangi bir olumlu sonuca varamadım.

@atahanilerii

@atahanilerii

bunu yaptım ama herhangi bir dll miss durumu yok yani açıkçası her şeyi yaptım forumda yazılmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı