Çözüldü GameGaraj'dan alınan bilgisayar RAM hataları veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

blackmans

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
MSI B650M-B
İşlemci
Ryzen 5 7600
GameGaraj'dan aldığım bu üründe mavi ekran verip durmasından dolayı ve mavi ekranda yazan MEMORY_MANAGEMENT hatasından şüphelenip RAM'leri kontrol etmeyi denedim RAM'leri çıkarıp taktım fakat testler hep aynı bazı hataların fotoğraflarını çektim onları aşağıya koyacağım bir önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bir de kasayı kaldırırken fark ettim içinde plastik parça her yere çarpıyordu onunda fotoğrafını koyacağım önemli bir parça mı yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-08-29 at 19.27.22.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 46
  • WhatsApp Image 2024-08-29 at 19.25.28 (1).jpeg
    87,5 KB · Görüntüleme: 36
  • WhatsApp Image 2024-08-29 at 19.25.28.jpeg
    162,7 KB · Görüntüleme: 38
  • WhatsApp Image 2024-08-29 at 19.25.27.jpeg
    47,5 KB · Görüntüleme: 30
  • Adsız.png
    6,5 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
XMP, DOCP, EXPO açıksa kapatmayı dene. Olmazsa tek RAM mi kullanıyorsun çift RAM mi? Eğer tek RAM ise farklı slotta eğer çift RAM ise ikisini de teker teker farklı slotlarda dene.

XMP EXPO kapalı DOCP bakacağım şimdi tek slot RAM var diğer slota takmayı da deneyeceğim.

xmp yi kapatmak yerine yanlışlıkla açıp biosdan çıktım şuan monitör ve klavye mouse ışıkları gelmiyor nasıl çözebilirim

Son düzenleme:
Bios pilini çıkar tak.

Çıkardım taktım ekran geldi RAM'i diğer slota taktım ve DOCP'yi de kapattım fakat durum aynı garantiye göndermekten başka şansım kalmadı galiba.

Tamamdır ilginiz için teşekkürler.

RAM arızalıymış teknik servis iyi ilgilendi bütün hatalar düzeldi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…