- Makaleler
- 2
Bekleyin stoklar gelince alın güzel.Hocam sanırım hazır gamegarjdan alacağım pek büyük bir fiyat farkı göremedim.
Bekleyin stoklar gelince alın güzel.Hocam sanırım hazır gamegarjdan alacağım pek büyük bir fiyat farkı göremedim.
Bekleyin stoklar gelince alın güzel.
GameGaraj'ın PSU'su kötü değil. 650W 80+ gayet yeterli. 12V kanalından verdiği Watt değeri yeterli. Kasasının soğutması ortalama. Bu fiyata bu kadar oluyor. Kendin toplarsan böyle performans alamazsın bence. 3500 liraya 2x8 RAM ile acayip performans alırsın tahminimce.
Kendim de almayı düşünüyorum kötü şey önermem zaten.Öyle yapacağım sanırım sağ olun. Beni 3 sene idare eder dediniz sonra ekran kartıyla sistemi upgradelerim.
Öyle yapacağım sanırım sağ olun. Beni 3 sene idare eder dediniz sonra ekran kartıyla sistemi upgradelerim.
Teşekkür ederim hocam iyi günler.Kendim de almayı düşünüyorum kötü şey önermem zaten.
3500 lira bandına alınabilecek en iyi APU sistem.
1660s takarsın ilerde 5-6 yıl rahat götürür.
Teşekkür ederim hocam iyi günler.Evet yeterli olur, ama yeni güncellemeler ile FPS düşebilir o sistemi 8x2 bellek olursa GTA 5 Very High 1080P 50 FPS alınabilir.
Yeni konu açın. Cevap verelim.Ryzen 5 2400g
Gigabyte B450M
Crucial Ballistix 8GB x 2
Netac 240 GB
olarak sipariş verdim. 3400g ile fiyat farkı çok azdı ama uzun süre stoka girmeyeceği belli. Piyasada çok az bulunuyor çünkü, olanlar da fazla pahalı. Gelince bios ile ilgili bir işlem/güncelleme yapmam gerekiyor mu? Teşekkürler.
PSU'nun Watt değerinin yüksek olması herhangi bir sorun teşkil etmez.Hocam başka PSU seçeneği yok sizce de toplamalı mıyım yoksa direk hazır sistemi alayim mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.