Çözüldü Gamelog sitesi kapandı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Başka Türkçe yama yayınlayan ekiple karıştırmıyorsam, Gamelog'un DC sunucusuna bile girmiştim. Aylar sonra da eski sahibi yaşadığı kişisel sorunlardan ötürü sunucunun sahibi bile değişmişti ve sahibi pixel saga diye bir kullanıcı olmuştu. Lakin 1 ay öncesinde sunucudan ayrıldım çünkü ses kanalları hariç hiçbir kanal gözükmüyordu. Admine de sorduğumda cevap alamamıştım ve dedim ki "sanırsam bunlar bu işi bıraktı". Şimdi tekrar bakıyorum da bunu doğruladım gibi, çünkü nedense gamelog adında Türkçe yama yayınlayan site bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ergen kafasız bir veledin biri bunların yamalarını kendi yamaları gibi paylaşmaya çalıştı. Bunlar da "ühü ühüüüüü ergen veledin biri bizim yamalarımızı çalıp kendi yaması gibi başka yerlerde paylaşıyor ühü ühüüü biz artık bu işte yokuz bıktık bundan" diyerek tüm yamalarını kaldırıp kaçıp gittiler.

Ergen kafasız bir veledin biri bunların yamalarını kendi yamaları gibi paylaşmaya çalıştı. Bunlar da "ühü ühüüüüü ergen veledin biri bizim yamalarımızı çalıp kendi yaması gibi başka yerlerde paylaşıyor ühü ühüüü biz artık bu işte yokuz bıktık bundan" diyerek tüm yamalarını kaldırıp kaçıp gittiler.
Yani açıkçası açıklamaya bakacak olursam yamaları genel anlamda çok kötü olması gerekiryor ki bu kadar tepki aslınlar ve piyasadan çekilmeleri de haklı görülebilirdi. Ama olay harbi anlattığın gibiyse piyasadan çekilmeye yer arıyorlar gibi olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı