Altın_Vizörlü_Adam Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #1 Merhabalr bende Casper Excalibur G770 var ve buna GameLoop indirmek istiyorum fakat ibdirmeye çalıştığımda. "bu cihaza bir sürücü yüklenmiyor"İsimli bir hata veriyor sizce ne yapmaliyim? Yardım ediniz.
Merhabalr bende Casper Excalibur G770 var ve buna GameLoop indirmek istiyorum fakat ibdirmeye çalıştığımda. "bu cihaza bir sürücü yüklenmiyor"İsimli bir hata veriyor sizce ne yapmaliyim? Yardım ediniz.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 21 Ağustos 2022 #2 Daha fazla bilgi edinin kısmına tıkladığınızda izin verme seçeneği yoksa güvenlik duvarını devre dışı bırakıp tekrar kurmayı deneyin. Setup dosyasını yönetici olarak çalıştırmak da sorunu çözebilir. Artı 0 Eksi
Daha fazla bilgi edinin kısmına tıkladığınızda izin verme seçeneği yoksa güvenlik duvarını devre dışı bırakıp tekrar kurmayı deneyin. Setup dosyasını yönetici olarak çalıştırmak da sorunu çözebilir.