GameLoop ile PUBG Mobile oynanırken RAM tüketimi çok artıyor

GameLoop 1 - 2 maç PUBG Mobile oynayınca bellek kullanımı %100 çıkıp donuyor. PC başlarda %20 RAM kullanıyor daha sonra Görev Yöneticisi ikinci monitör de açık izliyorum birkaç maç sonra bellek kullanımı artmaya başlıyor. En son %100 oluca PC donuyor. Bu arada sistem:
Ryzen 9 5900X.
RTX 3060 12 GB.
MSI B550 Gaming pluss.
4x8 Kingston furyy 3600 MHz 17 CL.
SSD Kingston furyy 1 TB 7300 MHz yazma.
PSU Gametech 700 wat 80 Plus.
240 mm sıvı soğutm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-19-02-02-34-675_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-10-19-02-02-34-675_com.android.chrome.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG Mobile'a GameLoop üzerinde güncelleme yapanların genelinde yüksek RAM kullanımı şikayeti artmış durumda. Çözüm için oyuna temiz kurulum yapmanız gerekiyor.

PUBG Mobile'a GameLoop üzerinde güncelleme yapanların genelinde yüksek RAM kullanımı şikayeti artmış durumda. Çözüm için oyuna temiz kurulum yapmanız gerekiyor.
Bilgisayarı formatladim, 2-3 kez sorun yapmadi fakat tekrar yapmaya devam ediyor. Bende eski sürümlerde de sorun vardi ama daha sıklaştı

@empire29 güzel kardeşim o dediklerinin hepsini denedim rem 4x8 32 GB yani Windows 10'da denedim 11 de denedim şu an RAM yükselme sorununu çözdüm fakat maç atarken etkinliğe atladığım zaman pencere donuyor oyun penceresi ve ekrana yanıt vermiyor pubg Mobile bekle ya da kapat seçenekleri geliyor o esnada mouse'umu yan ekrana götürüp masaüstüne sağ tıklayıp yenile dediğimde donma çözülüyor oyun devam ediyor teşekkürler
ram yükselme sorununu nasıl çözdün oyunu sil yükle yapıyorum 3 gün içinde aynı sorunu yaratıyor

@empire29 güzel kardeşim o dediklerinin hepsini denedim rem 4x8 32 GB yani Windows 10'da denedim 11 de denedim şu an RAM yükselme sorununu çözdüm fakat maç atarken etkinliğe atladığım zaman pencere donuyor oyun penceresi ve ekrana yanıt vermiyor pubg Mobile bekle ya da kapat seçenekleri geliyor o esnada mouse'umu yan ekrana götürüp masaüstüne sağ tıklayıp yenile dediğimde donma çözülüyor oyun devam ediyor teşekkürler
kral ram sorununu nasıl çözdün son 2 haftadır ne zaman oyunu açsam ram kullanımı %100'e kadar geliyo sistem donuyo bi anda yeniden başlatıyorum oyuna giriyorum yine aynı şey oyunu sil yükle yapıyorum 3 günde tekrar olmaya başlıyor

Son düzenleme:
GameLoop 1 - 2 maç PUBG Mobile oynayınca bellek kullanımı %100 çıkıp donuyor. PC başlarda %20 RAM kullanıyor daha sonra Görev Yöneticisi ikinci monitör de açık izliyorum birkaç maç sonra bellek kullanımı artmaya başlıyor. En son %100 oluca PC donuyor. Bu arada sistem:
Ryzen 9 5900X.
RTX 3060 12 GB.
MSI B550 Gaming pluss.
240 mm sıvı soğutm.

oyunu ilk açtığınızda bu hatayı vermeye başlıyor geri tuşunun yanında bir tane yıldırım işareti var ona bir kez basmanız sorunu çözecektir
aow exe dosyasından kaynaklı bir sorun %30 u bu sorun yaşıyor
bu işlemi yapınca sorun çözülüyor geçmiş olsun

Ryzen 9 5900X.
RTX 3060 12 GB.
MSI B550 Gaming pluss.
240 mm sıvı soğutm.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri