GameLoop ile PUBG Mobile oynanırken RAM tüketimi çok artıyor

PUBG Mobile'a GameLoop üzerinde güncelleme yapanların genelinde yüksek RAM kullanımı şikayeti artmış durumda. Çözüm için oyuna temiz kurulum yapmanız gerekiyor.

PUBG Mobile'a GameLoop üzerinde güncelleme yapanların genelinde yüksek RAM kullanımı şikayeti artmış durumda. Çözüm için oyuna temiz kurulum yapmanız gerekiyor.
Bilgisayarı formatladim, 2-3 kez sorun yapmadi fakat tekrar yapmaya devam ediyor. Bende eski sürümlerde de sorun vardi ama daha sıklaştı

Bilgisayarı formatladim, 2-3 kez sorun yapmadi fakat tekrar yapmaya devam ediyor. Bende eski sürümlerde de sorun vardi ama daha sıklaştı.

Modsuz oynarken aynı sorun olmuyor modlu oyunlarda oluyor.

ram yükselme sorununu nasıl çözdün oyunu sil yükle yapıyorum 3 gün içinde aynı sorunu yaratıyor

kral ram sorununu nasıl çözdün son 2 haftadır ne zaman oyunu açsam ram kullanımı %100'e kadar geliyo sistem donuyo bi anda yeniden başlatıyorum oyuna giriyorum yine aynı şey oyunu sil yükle yapıyorum 3 günde tekrar olmaya başlıyor

Son düzenleme:

oyunu ilk açtığınızda bu hatayı vermeye başlıyor geri tuşunun yanında bir tane yıldırım işareti var ona bir kez basmanız sorunu çözecektir
aow exe dosyasından kaynaklı bir sorun %30 u bu sorun yaşıyor
bu işlemi yapınca sorun çözülüyor geçmiş olsun

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…