GameLoop OpenGL+ mı DirectX+ mı yoksa otomatik mi olmalı?

ouzclk7

Decapat
Daha fazla  
Intel i5 12400F işlemci, AMD RX 6700 XT ekran kartı kullanıyorum. Sizce GameLoop emülatöründe ekran görüntüleme modu OpenGL+ mı DirectX+ mı Otomatik mi oynanmalı? Sizce hangi seçenecek daha akıcı bir oyun deneyimi ve optimizasyon artışı sunar? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa eğer memnun olurum.

Intel i5 12400F işlemci, AMD RX 6700 XT ekran kartı kullanıyorum. Sizce GameLoop emülatöründe ekran görüntüleme modu OpenGL+ mı DirectX+ mı otomatik mi oynanmalı? Sizce hangi seçenecek daha akıcı bir oyun deneyimi ve optimizasyon artışı sunar? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa eğer memnun olurum.

BlueStacks kullanın hocam.

Intel i5 12400F işlemci, AMD RX 6700 XT ekran kartı kullanıyorum. Sizce GameLoop emülatöründe ekran görüntüleme modu OpenGL+ mı DirectX+ mı Otomatik mi oynanmalı? Sizce hangi seçenecek daha akıcı bir oyun deneyimi ve optimizasyon artışı sunar? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa eğer memnun olurum.
Ayarları deneyerek karar vermelisin sisteme göre değişiyor, ben otomatikte siyah ekran hatasından kurtulmuştum örnek olarak.

AMD için OpenGL çok daha performanslı normalde. Hangisi hoşunuza giderse artık.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı