D dozyurek Zeptopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 GameLoop'tan PUBG'ya da farklı oyun indirmeye çalıştığım zaman " oyun indirilemedi, tekrar deneyin. " hatasını veriyor.
GameLoop'tan PUBG'ya da farklı oyun indirmeye çalıştığım zaman " oyun indirilemedi, tekrar deneyin. " hatasını veriyor.
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 Genel hata güncelleme sonrası bozuldu.
D dozyurek Zeptopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 yscof1eld dedi: Genel hata güncelleme sonrası bozuldu. Genişletmek için tıkla... sabahtan beridir denemediğim şey kalmadı reisim kaç gün beklicez düzelmesi için
yscof1eld dedi: Genel hata güncelleme sonrası bozuldu. Genişletmek için tıkla... sabahtan beridir denemediğim şey kalmadı reisim kaç gün beklicez düzelmesi için
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #4 dozyurek dedi: Sabahtan beridir denemediğim şey kalmadı reisim kaç gün bekleyeceğiz düzelmesi için. Genişletmek için tıkla... Vallahi konuya hakim değilim uzun zaman sonra arkadaslarla gırmek ıcın ındırdım 64 bıt. Kasıyor diye 32 Bit geçtim bunda da yüklenmedi tahminimce 1 hafta falan sürer.
dozyurek dedi: Sabahtan beridir denemediğim şey kalmadı reisim kaç gün bekleyeceğiz düzelmesi için. Genişletmek için tıkla... Vallahi konuya hakim değilim uzun zaman sonra arkadaslarla gırmek ıcın ındırdım 64 bıt. Kasıyor diye 32 Bit geçtim bunda da yüklenmedi tahminimce 1 hafta falan sürer.