Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 359 Çözümler 4 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 GameLoop kurdum fakat PUBG Mobile'ı kurarken %98 de kalıyor sil yaptım klasörleri sildim gene olmadı çözüm var mıdır?
GameLoop kurdum fakat PUBG Mobile'ı kurarken %98 de kalıyor sil yaptım klasörleri sildim gene olmadı çözüm var mıdır?
Çözüm Bumblebeeee 9 Nisan 2023 EkmekArasıRam dedi: Farklı bil emülatör ile deneyin. Önerim BlueStacks. Genişletmek için tıkla... Hocam BlueStacks kuramıyorum eskiden hata alıyordum ancak PUBG artık GameLoop'dan başka emülatörle oynayınca ban atıyor artık çözümünüz var mı? Çözümü: 32 Bit kurunca açıldı.
EkmekArasıRam dedi: Farklı bil emülatör ile deneyin. Önerim BlueStacks. Genişletmek için tıkla... Hocam BlueStacks kuramıyorum eskiden hata alıyordum ancak PUBG artık GameLoop'dan başka emülatörle oynayınca ban atıyor artık çözümünüz var mı? Çözümü: 32 Bit kurunca açıldı.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 9 Nisan 2023 #2 Farklı bil emülatör ile deneyin. Önerim BlueStacks. Artı 0 Eksi
KS KS Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 359 Çözümler 4 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #3 EkmekArasıRam dedi: Farklı bil emülatör ile deneyin. Önerim BlueStacks. Genişletmek için tıkla... Hocam BlueStacks kuramıyorum eskiden hata alıyordum ancak PUBG artık GameLoop'dan başka emülatörle oynayınca ban atıyor artık çözümünüz var mı? Çözümü: 32 Bit kurunca açıldı. Son düzenleme: 9 Nisan 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
EkmekArasıRam dedi: Farklı bil emülatör ile deneyin. Önerim BlueStacks. Genişletmek için tıkla... Hocam BlueStacks kuramıyorum eskiden hata alıyordum ancak PUBG artık GameLoop'dan başka emülatörle oynayınca ban atıyor artık çözümünüz var mı? Çözümü: 32 Bit kurunca açıldı.
Mustafa KALENDER Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #4 Bumblebeeee dedi: Hocam BlueStacks kuramıyorum eskiden hata alıyordum ancak PUBG artık GameLoop'dan başka emülatörle oynayınca ban atıyor artık çözümünüz var mı? Çözümü: 32 Bit kurunca açıldı. Genişletmek için tıkla... 32 Bit'in linkini atar mısınız? Artı 0 Eksi
Bumblebeeee dedi: Hocam BlueStacks kuramıyorum eskiden hata alıyordum ancak PUBG artık GameLoop'dan başka emülatörle oynayınca ban atıyor artık çözümünüz var mı? Çözümü: 32 Bit kurunca açıldı. Genişletmek için tıkla... 32 Bit'in linkini atar mısınız?
KS KS Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 359 Çözümler 4 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #5 Mustafa KALENDER dedi: 32 Bit'in linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Anasayfada 32 Bit diye gösteriyor herhangi bir link verme şansım olmuyor maalesef. Artı 0 Eksi
Mustafa KALENDER dedi: 32 Bit'in linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Anasayfada 32 Bit diye gösteriyor herhangi bir link verme şansım olmuyor maalesef.