asonixx
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar laptopdan oynuyorum, Casper Excalibur G770, RTX 3050, 512GB SSD model, Windows 11 Home var. Daha 1 ay öncesine kadar sadece RTX 3050'yi kullanıyordu. Intel hd grafiğin kullanımı 0'dı. Bakın yaptığım tek şey güç ve pil ayarlarında güç modu ayarını dengeliden en iyi performansa çektim ve Nvidia Geforce'tan ekran kartı güncellemesi yaptım. Ondan sonra oyuna girdin, tekrar girdiğimde gördüğüm en farkedilir şey ekranın sol altında ve sağ üstte beyaz kenar çizgileri var. Daha mavi oyunun giriş ekranında komple oyunda da öyle ve grafikler rezalet çunku Intel HD ve RTX 3050'yi ayni anda kullanıyor oyunda. PC'yi her şeyle sıfırladım düzelmedi. PC'de Hyper V'de silinmiş bu arada. CMD kodları ile kurdum PC'ye ancak gördüğunüz gibi hypervision tiklesem de açılmıyor. Komple kapatıp açıyorum yine olmuyor. İşlemcim sanallaştırma destekliyor ve sanallaştırma aktif zaten. Ayrıca güç seceneklerinde yüksek performans seçiliydi ama artık sadece dengeli var. Her şeyi anlatiyorum çunku her şeyin birbiriyle bağlantısı var. Neyse, güç planlarını CMD'den de kodla çıkariyorum ama dengeli seçince yine gidiyor tabi. PC'ye ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Artık ümidimi kesmek üzereyim, Windows ayarlarından PC'mi bozulur ya, yardımcı olun.
Son düzenleyen: Moderatör: