GameLoop "uyumsuz Hyper-V çalışıyor, Hyper-V'yi kapatıp oyunu yeniden başlatın" hatası

Bariswsk

Centipat
Daha fazla  
GameLoop indirdim fakat oyunu indirmeye çalışırken o hata çıkıyor. Fotoğraf koydum zaten.

Dosya Ekleri

• 1693065675203.png
    750,1 KB · Görüntüleme: 5.865
  • 1693065702127.png
    400,2 KB · Görüntüleme: 5.590
  • 1693065927610.png
    5,2 KB · Görüntüleme: 5.587
Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
aynı sorun bendede vardı sorunun çözümü ilk girdiğin yerde sanal makine platformu diye bişey var onuda kapat sorun çözülüyor

Son düzenleme:
Regedit - local machine- System - current Control set - Control - device guard - scenarios hypervizoreforcedcodelntegrity- enablet -reg dword- ondalık 1 olan değeri 0 ile değiştirip PC'yi yeniden başlatın. Hyper -v kapanacaktır. Ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorum GameLoop'u ve yüklediğim diğer uygulamaları.

Merhaba, Windows 11 Home kullanıyorum, GameLoop da Hyper v uyumsuz hatası alıyorum ve sanal bellek yetersiz diyor bazen de, bu gösterdiğiniz ayarlar Home versiyonunda yok, nasıl düzeltebilirim? Verdiğiniz komutları denedim yükseltme gerekiyor dedi, yardımcı olabilir misiniz rica etsem?

nereden girip yapacağız peki bunu

Anlamadım dediğini?

Anamadım dediğini?
Disable-WindowsOptionalFeature : Feature name Microsoft-Hyper-V-Hypervisor is unknown.
At line:1 char:1
  • Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V ...
  • ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : NotSpecified: ) [Disable-WindowsOptionalFeature], COMException
+ FullyQualifiedErrorId : Microsoft.Dism.Commands.DisableWindowsOptionalFeatureCommand

komutu girdim bu hatayı verdi bana,windows pro mu olması lazım illa

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…