A agordon Femtopat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Temmuz 2024 #1 VirusTotal'de tarattım dosyayı 5 tane zararlı şey buldu. Arkadaşlar GameLoop güvenli mi?
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 15.111 Makaleler 11 Çözümler 116 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 9 Temmuz 2024 #2 agordon dedi: VirusTotal'de tarattım dosyayı 5 tane zararlı şey buldu. Arkadaşlar GameLoop güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indiriyorsanız güvenli. Son düzenleme: 9 Temmuz 2024
agordon dedi: VirusTotal'de tarattım dosyayı 5 tane zararlı şey buldu. Arkadaşlar GameLoop güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indiriyorsanız güvenli.
5 584553 Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 393 Çözümler 3 9 Temmuz 2024 #3 Bana göre evet yükledikten sonra arkada sürekli çince bi uygulama çalışıyor. Arkadaşım bende herhangi bir sorun olmadı diyor ve senelerdir kullanıyor.
Bana göre evet yükledikten sonra arkada sürekli çince bi uygulama çalışıyor. Arkadaşım bende herhangi bir sorun olmadı diyor ve senelerdir kullanıyor.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.773 Çözümler 27 9 Temmuz 2024 #4 agordon dedi: VirusTotal'de tarattım dosyayı 5 tane zararlı şey buldu. Arkadaşlar GameLoop güvenli mi? Genişletmek için tıkla... AdwCleaner kurmayın. Baştan belirteyim false positive olarak görüyor onu. GameLoop güvenilirdir. Ancak içindeki reklamlar sebebiyle bazı yazılımlar onu riskli görebilir.
agordon dedi: VirusTotal'de tarattım dosyayı 5 tane zararlı şey buldu. Arkadaşlar GameLoop güvenli mi? Genişletmek için tıkla... AdwCleaner kurmayın. Baştan belirteyim false positive olarak görüyor onu. GameLoop güvenilirdir. Ancak içindeki reklamlar sebebiyle bazı yazılımlar onu riskli görebilir.
yigit_chann Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #5 Orijinal kendi sitesinden indirdiyseniz virüs olmaz veya bilgisayarınızda bir performans kaybı yaşanmaz.
Orijinal kendi sitesinden indirdiyseniz virüs olmaz veya bilgisayarınızda bir performans kaybı yaşanmaz.