Dostlar yeni gamepad aldım ikili gördüğünüz gibi. FIFA 23'e girdim hiçbir tuşu çalışmıyor ikisinin de. Başka deneyebileceğim oyun da yok ne yapabilirim?
Arkadaşlar olayı biraz çözdüm ancak şimdi de başka bir sorun çıktı. Bu dakikada sol sağ joystick tuşlarının ayrı olarak kullanıldığını çözdüm demiş, dediğini yaptım yine onlar üst tuşlarla aynı anda basıyor. Bunun çözümü var mı?
Dostlar yeni gamepad aldım ikili gördüğünüz gibi. FIFA 23'e girdim hiçbir tuşu çalışmıyor ikisinin de. Başka deneyebileceğim oyun da yok ne yapabilirim?
Hocam steam ayarlarına gelip, kontrolcü ayarlarına girip ekte bıraktığım görseldeki seçeneklerden baştaki ve sonuncusu hariç hepsini açıp tekrar dener misin?
Hocam Steam ayarlarına gelip, kontrolcü ayarlarına girip ekte bıraktığım görseldeki seçeneklerden baştaki ve sonuncusu hariç hepsini açıp tekrar dener misin? Eki Görüntüle 1888176
Game Pass ile indirdiğinizi bilmiyordum hocam, kusura bakmayın. Ama belki şu video işinize yarayabilir:
Benim de Snopy marka oyun kolum vardı ve FIFA, Forza Horizon vb. oyunlarda algılamıyordu fakat bunları yapınca sorun ortadan kalkıyordu.
Game Pass ile indirdiğinizi bilmiyordum hocam, kusura bakmayın. Ama belki şu video işinize yarayabilir:
Benim de Snopy marka oyun kolum vardı ve FIFA, Forza Horizon vb. oyunlarda algılamıyordu fakat bunları yapınca sorun ortadan kalkıyordu.
Hocam bu dakikada sol sağ joystick tuşlarının ayrı olarak kullanıldığını çözdüm demiş, dediğini yaptım yine onlar üst tuşlarla aynı anda basıyor . Bunun çözümü var mı?
Hocam bu dakikada sol sağ joystick tuşlarının ayrı olarak kullanıldığını çözdüm demiş, dediğini yaptım yine onlar üst tuşlarla aynı anda basıyor . Bunun çözümü var mı?
Hocam şöyle; Daire içine aldığım tuşlar ok ile gösterdiğim tuşlarla aynı anda çalışıyor. Sağ yaqptığımda üst tuşlarda sağ yapıyor. Diğer tuşlarda aynı yönde aynı anda basılıyor.
not: resmi eklememişim... @siento
Hocam şöyle; Daire içine aldığım tuşlar ok ile gösterdiğim tuşlarla aynı anda çalışıyor. Sağ yaqptığımda üst tuşlarda sağ yapıyor. Diğer tuşlarda aynı yönde aynı anda basılıyor.
Not: Resmi eklememişim... @siento Eki Görüntüle 1888397
Hocam X360CE uygulaması üzerinden tuşları tek tek atayıp kaydettiniz mi? Uygulamada bulunan kolun üstüne gelip bütün tuşları sizin kolunuzun yerindeki tuşlarla birebir atamanız lazım. Bunları yaptınız mı acaba? Eğer yaptıysanız ve ona rağmen sorun devam ediyorsa oynadığınız oyunun ayarlarından tuş atamalarını değiştirmeyi dener misiniz?