Hocam öneride bulunmayacağım yanlış anlamayın. Fakat gerçekten bu kasanın hava akışı rezalet. Bana sorarsanız alınmamalı.GAMEMAX FC-9285G 3x12cm Fan + RGB Şerit Pencereli Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası | Trendyol arkadaşlar bu kasayı almayı düşünüyorum fakat bağlantıları, Molex mi? Yoksa 3-4 pin mi? Tereddüt ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Fan bağlantıları molex mi?Hiçbir bilgim yok, hele şu ürün satıp hiçbir bilgi yazmıyorlar ya işte o duruma uyuz oluyorum yani tam anlamıyla çıldırıyorum. Ben mecbur muyum bin türlü yerde senin sattığın ürünün bilgilerini bulmakla uğraşmakla? Ki bulamıyorum da zaten. Bu arada Gamemax almanızı önermem, ön tarafında hava almak için yeri bile yok, hava sirkülasyonu çok kötüdür sanırım.
Onun yerine bunlara bakabilirsiniz;
GamePower Dark Side Oyuncu RGB Tower Bilgisayar Kasası Fiyatı
GamePower Dark Side Oyuncu RGB Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Power Boost VK-G2052S Tempered Glass LED RGB Rainbow Fan Fiyatı
Power Boost VK-G2052S Tempered Glass LED RGB Rainbow Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com GameBooster GB-G3601B USB3.0 Siyah Rainbow RGB Fan Strip Fiyatı
GameBooster GB-G3601B USB3.0 Siyah Rainbow RGB Fan Strip en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Vento VG04FE 3x120mm RGB Fan USB 3.0 ATX MidTower Bilgisayar Fiyatı
Vento VG04FE 3x120mm RGB Fan USB 3.0 ATX MidTower Bilgisayar en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Dark X-Force 3x12cm Fan Adreslenebilir RGB USB 3.0 Fiyatı
Dark X-Force 3x12cm Fan Adreslenebilir RGB USB 3.0 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Hepsinin hava sirkülasyonu için güzel bir tasarımı var fakat son iki yazdığımı şiddetle öneririm.Aerocool Cylon RGB Akrilik Panel USB 3.0 Siyah ATX Kasa Fiyatı
Aerocool Cylon RGB Akrilik Panel USB 3.0 Siyah ATX Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Edit: Bu yorumu konuyu ilk açtığınızdan beri yazıyorum
Ben fanlara bakmadım sadece sirkülasyona baktım.Fan bağlantıları molex mi?
Reis bırak biz anlatamayacağız alsın pişman olsun. Onun hatası bir şey diyemem.Ben fanlara bakmadım sadece sirkülasyona baktım.
Benim sorum fan çıkışları molex mi yoksa 3-4 pin mi? İdiBen fanlara bakmadım sadece sirkülasyona baktım.
Doğru hocam. O konuda bir fikrim yok. Sadece burada pişman olmayın diye yardımcı olmaya çalışmıştım. Kusura bakmayın o zaman.Benim sorum fan çıkışları molex mi yoksa 3-4 pin mi? İdi
GAMEMAX Fc-9050g 5x120mm Dual Ring Fanlı Pencereli Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Psu Yok | Trendyol bu nasıl?Doğru hocam. O konuda bir fikrim yok. Sadece burada pişman olmayın diye yardımcı olmaya çalışmıştım. Kusura bakmayın o zaman.
İyi değil. Frisby almanızı önermiyorum. Kalitesiz malzemeden üretilen saçma sapan kasalar üretiyorlar. Biraz daha bilindik ve kaliteli markalara yönelmeye ne dersiniz? Mesela Zalman gibi?