Gamemax kasa fan bağlantısı

Hiçbir bilgim yok, hele şu ürün satıp hiçbir bilgi yazmıyorlar ya işte o duruma uyuz oluyorum yani tam anlamıyla çıldırıyorum. Ben mecbur muyum bin türlü yerde senin sattığın ürünün bilgilerini bulmakla uğraşmakla? Ki bulamıyorum da zaten. Bu arada Gamemax almanızı önermem, ön tarafında hava almak için yeri bile yok, hava sirkülasyonu çok kötüdür sanırım.
Onun yerine bunlara bakabilirsiniz;
Hepsinin hava sirkülasyonu için güzel bir tasarımı var fakat son iki yazdığımı şiddetle öneririm.
Edit: Bu yorumu konuyu ilk açtığınızdan beri yazıyorum

Fan bağlantıları molex mi?

İyi değil. Frisby almanızı önermiyorum. Kalitesiz malzemeden üretilen saçma sapan kasalar üretiyorlar. Biraz daha bilindik ve kaliteli markalara yönelmeye ne dersiniz? Mesela Zalman gibi?
Mesela ben Zalman N3 kullanıyorum. Eğer illa ki RGB olsun istemiyorsanız kesinlikle öneririm. Eğer RGB istiyorsanız Dark guardian mini önerebilirim. Gerçekten bu tür markalara yönelince pişman olmazsınız. Frisby, gametech, rampage gibi markalar ürünü ucuz göstermek için malzeme kalitesinden kısan saçma sapan firmalar. Özellikle kasa ve psu konusunda dikkatli olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…