Gamenote H2002D vs ASUS TUF GAMING H3

LutherHere

Decipat
Katılım
23 Aralık 2022
Mesajlar
1.253
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu kulaklık var ASUS'un.
Bir de Gamenote'un bu kulaklığı.
Sizce hangisi daha iyi hangisini almalıyım? Bütçe 870 TL. Kulağımı ağrıtmayacak ses kalitesi, iyi bir model istiyorum. Uzun süre dayanacak Gamenote düşünüyorum aslında ama bu modelde karşıma çıktı bilemedim. Size sorayım dedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gamenote kulaklık önermem. Bende bir modeli var boştayken kulağına bir uzaylı şarkı söylüyor böyle buuu bızz jüüüü jaaaa falan diye
Gamenote H2002D kullandım ve kulaklıkta herhangi bir uzaylı sesi yoktu... Kendi kullandığınız ürün sorunlu çıktı diye diğer şeylere de çamur atmanız saçmalık.
 
Aldığınız satıcıyı atar mısınız?
Ben ürünü Gamegarajın kendi sitesinden aldım . Gamenote un klavye ve mouse unu da kullanıyorum ve memnunum. Kulaklığın mikrofonu ve ses kalitesi gerçekten güzeldi . Fakat bende şöyle bir sorun oldu ; Kulaklıkta müzik çalarken müziğin sesi mikrofona da gidiyordu . Bunun sebebinin cihazda ses kartı olmadığından performanslı çalışması için anakartın iyi olması gerektiğini düşündüm. Yinede bir şansımı denemek istedim ve 14 gün geçmediği için iade etmek yerine değişim hakkımı kullandım . Şuan ürünü beklemekteyim.
 
Son düzenleme:
Ben ürünü GameGaraj'ın kendi sitesinden aldım. Gamenote'un klavye ve mouseunu da kullanıyorum ve memnunum. Kulaklığın mikrofonu ve ses kalitesi gerçekten güzeldi. Fakat bende şöyle bir sorun oldu; kulaklıkta müzik çalarken müziğin sesi mikrofona da gidiyordu. Bunun sebebinin cihazda ses kartı olmadığından performanslı çalışması için anakartın iyi olması gerektiğini düşündüm. Yine de bir şansımı denemek istedim ve 14 gün geçmediği için iade etmek yerine değişim hakkımı kullandım. Şu an ürünü beklemekteyim.

Ürün ulaşmıştır sonuç ne oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı