Çözüldü Gamenote KB432l FN tuşu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ege Utku

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam, Gamenote KB432l modelini kullanıyorum. Uzun süre sonra klavyemde ışık düzenini değiştirmek için FN + F9 kombinasyonunu kullanmaya çalıştım ancak işe yaramadı. Bende sorunun FN'den kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak için diğer kombinasyonları denedim (ses kısma, açma vb.). Ve yine hiçbir sonuç vermedi. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? FN ışığı yanıyor.

Çözüm
Klavyenin FN lock u acik kalmis olabilir, kapatmayi deneyin yalniz bunun kombinasyonu cihazdan cihaza degisiyor tabii klavyenizde boyle bir ozellik var mı bilmiyorum.
Klavyenin FN lock u acik kalmis olabilir, kapatmayi deneyin yalniz bunun kombinasyonu cihazdan cihaza degisiyor tabii klavyenizde boyle bir ozellik var mı bilmiyorum.

Çözüm
Öncelerinde işe yarıyordu. Ayrıca FN Lock nasıl kapatılıyor onu da söyler misiniz ?

Hocam sorunu çözdüm konuyu açınca altta benimle aynı konuyu açmış birini gördüm. Arkadaşlar bu klavyede FN + End tuşuna basarsanız kilidi açıyorsunuz ve eskisi gibi kullanabiliyorsunuz.

Öncelerinde işe yarıyordu. Ayrıca FN lock nasıl kapatılıyor onu da söyler misiniz?

Soyle bir durum var FN lock bilgisayardan bilgisayara veya klavyeden klavyeye degisiyor kapatip acma kombinasyonlari mesele benim laptopumdan ornek verecek olursam FN+ESC tusu ile kapatilip aciliyor ama dedigim gibi sizde bu kombinasyon degisik olma ihtimali yuksek.

Soyle bir durum var FN lock bilgisayardan bilgisayara veya klavyeden klavyeye degisiyor kapatip acma kombinasyonlari mesele benim laptopumdan ornek verecek olursam FN+ESC tusu ile kapatilip aciliyor ama dedigim gibi sizde bu kombinasyon degisik olma ihtimali yuksek.
Evet bende şimdi farkettim. En son kafayı yiyip biosta aramıştım sorunu...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı