Gamenote KB435L garantiye kolay yollanabilir mi?

İyi bari benim klavyede de var, normalde de gönderecektim (sinirlenirim böyle durumlarda) olayların nasıl işleyeceğini öğrenmem iyi oldu teşekkürler. Ha bir sorum daha var, garanti kartının arkasında "par iadesi veya emsal başka bir ürünle değişim" seçeneği de vardı. Sizi onun hakkında bilgilendirdiler mi?

Ürün sıfırıyla değişti zaten.
 
Üründe kronik sorun mevcut tavsiye etmeden önce arkadaşların haberi olsun belli bir süre sonra "A" tuşu çok nadiren de olsa basmamaya başlıyor ama bu rahatsız edici ben şuan geçici çözüm olarak tuşu çıkartım + olan yere kağıt koydum şimdilik sıkıntı yok geçici çözüm olarak deneyebilirsiniz eğer sorun devam ederse garantiye yollamayı düşünüyorum. Bunun haricinde klavye fiyat/performans ürünü ama suya düşen sinek gibi mide bulandırıyor bu fiyat aralığında başka ürün almanızı tavsiye ederim.
 
Ben ürünü Hepsiburada'dan aldım nasıl ve kime garanti için yollayacağım?
Ben Gamenote KB435L oyuncu klavyesini hepsiburada üzerinden aldım ürünü nasıl garantiye yollayabilirim?
Bu arada ürünü 6 aralık 2021 de hepsiburada dan aldığımda 293 Tl ydi. 19 Aralık 2021 tarihinde şuan 549 TL. Ürün değişimi yapmak istiyorum ama stok sorunu falan yazıyor para iadesi yapsam aynısını tekrardan alamayacağım bu ne saçma bir şeydir.
 
Son düzenleme:
Ben ürünü Hepsiburada'dan aldım nasıl ve kime garanti için yollayacağım?
Ben Gamenote KB435l oyuncu klavyesini Hepsiburada üzerinden aldım ürünü nasıl garantiye yollayabilirim?
Bu arada ürünü 6 Aralık 2021 de Hepsiburada'dan aldığımda 293 TL ydi. 19 Aralık 2021 tarihinde şu an 549 TL. Ürün değişimi yapmak istiyorum ama stok sorunu falan yazıyor para iadesi yapsam aynısını tekrardan alamayacağım bu ne saçma bir şeydir.

Öncelikle aldığınız satıcı ile konuşun size yardımcı olabilir kutu içerisinde garanti belgesinde numara, adres ve isim yazması lazım oradan ürün notuna ürün değişimi istiyorum ve ürünün sorununu yazarak belirtirseniz sıkıntı çıkmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı