Hocam o zaman Amazon böyle bir kampanya yaptığı zaman fiyatı değişmeyen her ürün için ayrı ayrı konu mu açalım? Klavyede bi indirim vs. yok, Amazon'un kampanyası. Yoksa klavye akakçe'ye göre en ucuz 200 lira.
İsterseniz Amazon hakkında konu açıp altına "şu, şu ürünleri tavsiye ederim" demek daha mantıklı benim gözümde.
Hocam o zaman Amazon böyle bir kampanya yaptığı zaman fiyatı değişmeyen her ürün için ayrı ayrı konu mu açalım? Klavyede bir indirim vs. yok, Amazon'un kampanyası. Yoksa klavye Akakçe'ye göre en ucuz 200 lira.
İsterseniz Amazon hakkında konu açıp altına "şu, şu ürünleri tavsiye ederim" demek daha mantıklı benim gözümde.
Hepsiburada'nın telefon uygulamasını indirin hesabınız yeni olsun, telefondan, kupon kısmına MERHABA50 yazın, 50TL indirim yapsın, 155TL gibi bir fiyata geliyor.
Linkini bulamadım, mobil uygulamaya özel ilk siparişte geçerli 50TL indirim veriyor. Kod: MERHABA50 Mobil uygulamayı indirin, hesabınız yeni olsun. Sağ taraftaki çan simgesine tıklayıp bildirime girin.